MS hokej BOOST JBL

Questions and answers: HP ProBook 450 G9

Catalogue
HP ProBook 450 G9 - Laptop

Questions and answers: HP ProBook 450 G9

This page contains frequently asked questions about HP ProBook 450 G9. If you are considering buying this product, you may want to read the discussion or ask more questions about HP ProBook 450 G9. They will be answered by our specialists.

Dobrý den, jak dlouho trvá než bude nabídnutý přechod z Win10 na Win11? Včera jsem nainstaloval Win10. děkuji

Dobrý den, chci se ubezpečit, že tento notebook bude umět po připojení na USB-C dokovací stanici zobrazit obraz na dvou monitorech, které jsou připojeny k dokovací stanici (podle popisu by asi umět měl)..? A na dokovací stanici může být monitor připojen i přes HDMI konektor..?

Dobrý den, má notebook novější operační systém - windows 11? Nebo jen 10? Jedná se o nové zařízení či repasované? A jedná se novější typ počítače HP? Děkuji

Dobrý den, lze tento notebook nabíjet přes USB C ? Mám nabíječku, která má na výstupu USB C PD100W. Děkuji.

Dobrý den, prosím jaký bezpečnostní kombinační zámek je pro tento notebook vhodný? Někde jsem četl, že Kensington do zdířky nezapadá. Mohu Vás poprosit o nějaký tip který zámek na kombinaci by byl tedy vhodný? Děkuji L.D.

Dobrý den, má notebook čtečku paměťových karet? Děkuji, Nemcová

Dobrý den Chci se zeptat. Muže bít USB bezdrátové myši zapojen do USB na nabíjení (telefonu). A jestli to nebude brát proud z baterie. Děkuji

Dobrý den, mohu si u tohoto notebooku navýšit RAM paměti, bez ztráty záruky, sám, nebo musím poslat notebook k výrobci/prodejci do servisu? Děkuji.

Dobrý den, CPU umí max 64GB RAM, tady jsem se nedozvěděl kolik zvládne nb, 32 nebo 64? Opravdu je jeden volný M.2 slot na disk?

Dobrý den, jakou pamět (přesný typ) lze dokoupit? Je to typ DDR4-3200 • CL=22 ? Můžete přidat odkaz na Vámi doporučený produkt/pamět v Alze? Děkuji

12
P-DC1-WEB14
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info