Questions and answers: Immax Neo LED GU10 3.5W 230lm Zigbee Dim RGBW 2pcs

Catalogue
Immax Neo LED GU10 3.5W 230lm Zigbee Dim RGBW 2pcs - LED Bulb

Questions and answers: Immax Neo LED GU10 3.5W 230lm Zigbee Dim RGBW 2pcs

This page contains frequently asked questions about Immax Neo LED GU10 3.5W 230lm Zigbee Dim RGBW 2pcs. If you are considering buying this product, you may want to read the discussion or ask more questions about Immax Neo LED GU10 3.5W 230lm Zigbee Dim RGBW 2pcs. They will be answered by our specialists.

Možná by nebylo od věci podotknout, že žárovky sice lze ovládat přes applikaci, ale pouze pokud k tomu máte koupený i bridge, protože jinak je samotná aplikace k ničemu. Díky vašim špatným informacím, teď musím doobjednat předražený ovladač, abych mohl světlo ovládat.

Dobrý den, zakoupil jsem si celkem 6 ks těchto žárovek. 5 z nich se mi podařilo spárovat s ovladačem resp. s mobilní aplikací celkem snadno, šestou se mi ovšem přes mnoho pokusů spárovat nedaří. Po zapnutí vypínače začne žárovka blikat, ale po několika málo sekundách se rozsvítí bílým světlem a ke spárování s dálkovým ovladačem ani s mobilní aplikací nedojde. zkoušel jsem to mnohokrát, provedl jsem se také reset dle návodu , ale nic nepomáhá. Děkuji za radu.

Snažím sa pripojiť žiarovku cez philips hue ale aplikácia vypisuje že nenašiel žiadne žiarovky aj keď sú asi 2m vzdialené a normálne zapnuté. Viete poradoť či s tým nie je nejaký problém alebo či to vyžaduje nejaké špeciálne nastavenia?

Dobrý deň, zaujímalo by ma aký je uhol svietenia daných led žiaroviek. Ďakujem

P-DC1-WEB08
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info