MS hokej BOOST JBL

Questions and answers: Intel NUC 11 Enthusiast NUC11PHKi7C

Catalogue
Intel NUC 11 Enthusiast NUC11PHKi7C - Mini PC

Questions and answers: Intel NUC 11 Enthusiast NUC11PHKi7C

This page contains frequently asked questions about Intel NUC 11 Enthusiast NUC11PHKi7C. If you are considering buying this product, you may want to read the discussion or ask more questions about Intel NUC 11 Enthusiast NUC11PHKi7C. They will be answered by our specialists.

Dobrý den, půjdou do tohoto NUCu tyto 64GB paměti? https://www.alza.cz/kingston-fury-so-dimm-64gb-kit-ddr4-3200mhz-cl20-impact-d6632989.htm Děkuji.

SSD disk WD Black SN770 NVMe 1TB 1x 1 799 Kč Produkt Operační paměť Kingston SO-DIMM 32GB DDR4 3200MHz CL22 Dual Rank x8 2x 3 198 Kč dosazeno ale PC je propojeno s TV HDMi kabelem ale obraz není přenesen není k tomu klávesová kombinace nebo zkratka ?

Dobrý den, přemýšlím nad koupí tohoto počítače a mám otázku. Jelikož je tam mobilní procesor s integrovanou grafikou v procesoru a dedikovanou nVidií, mám důležitý dotaz. Používá tento počítač hybridní přepínání gpu jako spousta notebooků nebo se dá nastavit, aby pořád používal dedikovanou GPU. Předem děkuji za odpověď

Dobrý den, je součástí balení stojan k vertikálnímu postavení tohoto pc? Děkuji. S pozdravem Lukáš

Ahoj, mám s tímto NUCem problémy... (Win 11) Běžím na dva monitory (QHD 75Hz) jeden připojen přes HDMI, jeden přes DP. U toho přes HDMI mám stále problémy, po několika uspání se prostě monitor neinicializuje, jako kdyby nebyl přípojen... Pomůže odpojit, restart a potom připojit. Když restart neprovedu a jen odpojím/připojím tak se nenačte.. Monitory jsou samozřejmě v pořádku, jiné kabely jsem zkoušel.. je problém pouze na HDMI výstupu tohoto PC.... Dále pozoruji že někdy, když je počítač uspán, tak se šíleně hřeje, probudím ho a větráky se roztočí na max, a když kouknu na teploty vidím tam i 80°C+. To také není příjemné na to že je počítač uspán... Bios je aktualizován (nyní 0074) ale bez úspěchu. Windows jsem několikrát přeinstalovával, zkoušel jsem více ovladačů a nic. Když jsem koukal na reddit, konkrétně s tímto NUCem má víc lidí takové problémy. Setkali jste se s tím také někdo ?

Dobrý den jdou dát do tohoto PC ram karty ddr4 ?

Dobrý den, uvažuji o tomto počítači Intel NUC 11 Enthusiast (NUC11PHKi7C) URL: https://www.alza.cz/intel-nuc-11-enthusiast-nuc11phki7c-d6735655.htm#discussionPosts Nicméně nikde nemůžu dohledat o jaký typ síťovky se jedná. Potřeboval bych vědět konkrétní typ. Díky moc.

Dobrý den, GPU je 2060 plnohodnotná a nebo tzv mobilní? děkuji.

Dobrý den, chci se zeptat zda do tohohle pc půjde tenhle disk? https://www.alza.cz/kingston-fury-renegade-nvme-500gb-d6817200.htm

Dobrý den chtěl bych se zeptat jaké nejlepší ram by tam šli nainstalovat (konkrétně odkaz). A to samé s pamětí jakou bych měl nejlepší možnost. Děkuji :)

12
P-DC1-WEB18
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info