Alza Dny květen 2. týden Philips Alza dny Boost

Questions and answers: Lenovo IdeaPad 120s-11IAP Mineral Grey

Catalogue
Lenovo IdeaPad 120s-11IAP Mineral Grey - Laptop

Questions and answers: Lenovo IdeaPad 120s-11IAP Mineral Grey

This page contains frequently asked questions about Lenovo IdeaPad 120s-11IAP Mineral Grey. If you are considering buying this product, you may want to read the discussion or ask more questions about Lenovo IdeaPad 120s-11IAP Mineral Grey. They will be answered by our specialists.

Dobry den chcel by som sa spytat ak tento NB porovnate s Asus VivoBook E12 ci Asus VivoBook Flin12 a este by som rad vedel ci zvladne corelDraw, corelcad,autocad.

Dobrý den, zakoupil jsem tento notebook a chtěl bych se zeptat, jak na něm mám aktualizovat operační systém, když mi to neustále píše, že má nedostatek prostoru. A to už jsem odinstaloval i McAfee a MS Office. Je tento notebook zamýšlen k používání se zastaralým systémem bez aktualizací? Předem děkuji za odpověď.

Mohu se zeptat na materiál, ze kterého je notebook vyroben ?

Dobrý večer, zarazilo mne, že ač tento produkt nabízíte již nějaký čas a dle zobrazované zprávy si jej denně prohlíží desítky zákazníků, tak u něj nemáte žádné hodnocení. To si jej ještě nikdo nekoupil nebo jej nechtěl hodnotit ? Omlouvám se, ale hodnocení zákazníků by mne zrovna zde docela zajímalo. Děkuji.

Dobrý večer, v základním popise uvádíte 2 článkovou baterii a níže v kolonce Více parametrů uvádíte 3 článkovou s 45 Wh. Takže, co platí ? Pokud je to jen ta 2 článková, což předpokládám, tak kolik Wh má ? Děkuji.

Dobrý večer, jaká je prosím životnost paměti eMMC 32 GB ? Možná mylně považuji tuto paměť za něco jako kartu do fotoaparátu, kde mne ta životnost až tak netrápí. Než ji např. 1000 krát ve fotoaparátu přepíši, to je doba. Ale co v notebooku ? - WIN10, stejně jako jiné mají mraky pracovních souborů, takže tam ten přepis bude i bez mého ukládání mých souborů výrazně četnější. Jak to tedy je ? Jen mi prosím nepište, ať se obrátím na výrobce ... Děkuji.

Zdravím chcem sa opýtať do akej veľkosti podporuje tento notebook micro sd karty myslím v GB.

Dobrý deň. Notebook som práve dostal. Je skvelý, len akurát ma zarazilo, že pri popise produktu je písane "Notebook disponuje podsvietenou klávesnicou" a klávesnica podsvietená nie!

Dobrý večer, dá se u tohoto notebooku vyměnit baterie a kde se baterie nachází. Děkuji

Zdravím. v krátkom popise máte napísané, že batéria má 2 články a v detailnom popise je 'počet článkov: 3x'. Chcel by som sa spýtať, ktorý údaj je korektný. Taktiež uvádzate výdrž batérie 6 hodín. Tento údaj je stanovený pri bežnej kancelárskej práci? Ďakujem.

12
P-DC1-WEB08
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info