Questions and answers: Lenovo IdeaPad 310-15ISK Black

Catalogue
Lenovo IdeaPad 310-15ISK Black - Laptop

Questions and answers: Lenovo IdeaPad 310-15ISK Black

This page contains frequently asked questions about Lenovo IdeaPad 310-15ISK Black. If you are considering buying this product, you may want to read the discussion or ask more questions about Lenovo IdeaPad 310-15ISK Black. They will be answered by our specialists.

Dobrý den, jsem zmaten z dotazů ohledně DVD mechaniky u toho konkrétního modelu Lenovo IdeaPad 310-15ISK Black 80SM01LSCK. Daný model tedy DVD mechaniku má? Děkuji za odpověď.

Dobrý den, má tento notebook DVD mechaniku? Na obrázcích je, ale v podrobném popisu je psáno bez optické machaniky.

Dobrý den, Mám tento notebook s 8GB RAM.Zajímalo by mě tedy jestli rozjede na nejmenší detaili hru GTA 5?Předem děkuji za odpověď

Dobrý den,bude tento notebook ještě možné koupit??

Dobrý den, lze tento NB koupit s 8GB RAM? Nebo alespon upgradovat na 8-16GB a jak by to bylo se zarukou?

Na koľko fps CS:GO / Heartstone? Thx

dobry to konci predaj alebo akcia

Dobrý den, notebook jsem zakoupil a jediná věc která se mi nezdá že po 12h. co je notebook v režimu spánku se mi při zapnutí probouzí déle jak 5min. je to na reklamaci? občas po probuzení ze spánku nevidí žádné WiFi přitom je modem zapnutý WiFi jede.. Jinak normální zapnutí notebooku bez režimu spánku je otázkou 2 min. notebook jsem již 2x vrátil do továrního nastavení (přes obnovení ve Windows) a to nepomohlo.

Dobrý den je tento notebook dobrej pro hry?

HDD/SDD + DVD mechanika? Dobrý den, z této diskuze 50% odpovědí tvrdí že to je verze s mechanikou, a HDD, druhá že bez mechaniky a ještě možná s SSD 128 GB. Mohl by mi tu někdo potvrdit zda presne tento model ma HDD + DVD mechaniku? Rad bych jej zakoupil ale tyto parametry sou ke koupi kritické. Díky

12
P-DC1-WEB13
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info