MS hokej Pampers

Questions and answers: Lenovo Yoga Slim 7 14ARE05 Slate Grey

Catalogue
Lenovo Yoga Slim 7 14ARE05 Slate Grey - Ultrabook

Questions and answers: Lenovo Yoga Slim 7 14ARE05 Slate Grey

This page contains frequently asked questions about Lenovo Yoga Slim 7 14ARE05 Slate Grey. If you are considering buying this product, you may want to read the discussion or ask more questions about Lenovo Yoga Slim 7 14ARE05 Slate Grey. They will be answered by our specialists.

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda bude pc ještě k prodeji. Předem děkuji za odpověď

Dobrý den, kdy bude zboží dostupné?

Dobrý den, myslíte, že má smysl na tuhle yogu s 4700u a 16gb ram čekat? Skladem je jen ta Orchid verze, která je spíš pro ženské. Někdo se tu ptal už v srpnu a bylo mu řečeno, že do měsíce budou.

Dobrý den, mohu se zeptat, jaký panel displeje tento notebook obsahuje? Sice píšete 300 nitů, ale do tohoto modelu se dávají tři různé panely, z čehož minimálně jeden má jas pouze 250 nitů a jiný 400 nitů.

Tento notebook se zobrazuje v kategorii 2v1, nicméně jeho specifikace tomu neodpovidají.

Dobrý den, kdy bude zboží dostupné?

Dobrý den Budou dostupné ostatní barvy (žlutá,modrá)? Děkuji

Dobrý den, v popisku produktu je uvedeno, že má Thunderbolt 3, je to opravdu tak, nebo to v popisku "zbylo" z Intel verze produktu? A druhá otázka, je možné aspoň naznačit zda se v budoucnu tato verze s AMD Ryzen chystá i v patnáctipalcové verzi s numerickým blokem?(stejně jako existuje v Intel verzi)

naisto su to moduly DDR4? nie náhodou LPDDR4?

Podporuje virtualizáciu?

12
P-DC1-WEB13
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info