Questions and answers: LG GSB360BASZ

Catalogue
LG GSB360BASZ - American Refrigerator

Questions and answers: LG GSB360BASZ

This page contains frequently asked questions about LG GSB360BASZ. If you are considering buying this product, you may want to read the discussion or ask more questions about LG GSB360BASZ. They will be answered by our specialists.

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jaké má lednice rozměry zabalená v krabici a zda je do hloubky 71,7 cm započítaná i mezera od zdi požadovaná pro správný chod lednice. Předem děkuji za odpověď.

Dobrý den. Nikde není uvedeno, kolik cm musí být lednice umístěna z levé a pravé strany od zdi, aby se nechali vysunout zásuvky. Děkuji za brzkou odpověď.

Dobry den, v kuchyni mam sirku zarubne "len" 70,7cm, co je o 1cm menej ako deklarovana hlbka chladnicky. Vedeli by ste mi prosim povedat, ci sa daju demontovat dvierka, aby som ju vedel premiestnit do kuchyne a nasledne ich znova namontovat? dakujem velmi pekne

Dobrý den, jedná se o lednici ve vnějším provedení nerez, nebo se jedná pouze o stříbrný barevný nástřik? Děkuji za odpověď.

Dobry den, jaká by měla být minimální šířka výklenku pro lednici, aby šla dobře otevírat?

Dobrý den, jaká je přesně barva lednice LG GSB360BASZ ??? Píšete Antikorová ... nicméně na stránkách jiného e-shopu je Dark Graphite mat ... Děkuji za odpověď, ...

dobrý deň chladničku mame už zakúpenu ale po položení je trochu naklonená dopredu a podlaha je rovná... je to pri tejto chladničke normálne?

Dobrý deň, "koľajničky", do ktorých sa zasúvajú a vysúvajú zásuvky sú plastové alebo kovové? Ďakujem.

Dobrý den, kolik prostoru potřebuje lednice kolem sebe, tak aby šli bezproblému vytahovat šuplíky. Díky za odpověď.

Máte ledničku někde vystavenou?

12
P-DC1-WEB17
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info