MS hokej Philips Alza dny Boost

Questions and answers: OMEN by HP 17-an100nc Shadow Black

Catalogue
OMEN by HP 17-an100nc Shadow Black - Gaming Laptop

Questions and answers: OMEN by HP 17-an100nc Shadow Black

This page contains frequently asked questions about OMEN by HP 17-an100nc Shadow Black. If you are considering buying this product, you may want to read the discussion or ask more questions about OMEN by HP 17-an100nc Shadow Black. They will be answered by our specialists.

Dobrý den, má tento notebook CDromku?

je normálne, že pri nabíjaní a hraní hry, je časť kábla medzi adaptérom a notebookom zohriata?(približne na teplotu 37-38°C) v minulosti som toto nepozoroval na predchádzajúcich notebookoch, tieto však neboli herné.

Dobrý den, je možné rozšířit RAM na vyšší kapacitu? Děkuji

Dobrý den, má tento notebook skutečně thunderbolt 3 jak uvádíte v parametrech? Nahoře v popisu není zmínka. děkuji!

Dobrý den, prosím o informaci, zda a jak je možné rozšířit paměť NB HP Omen z 8GB DDR4 na 32GB bez ztráty záruky, protože NB běží při hraní na plné vytížení 8GB RAM. Použil bych 2x 16GB DDR4 2666MHz CL16 1,2V Intel XMP2.0 Děkuji za odpověď.

Dobrý den chtěl bych se zeptat jaký herní notebook je výkonnější a případně jaký je lepší na hraní pc her jestli OMEN by HP 17-an100nc Shadow Black nebo OMEN by HP 15-dc0018nc Shadow Black. Děkuji za odpověď

Zdravím, je podsvícené i zadní logo? Děkuji

Jaké jsou možnosti nastavení podsvícení klávesnice.

treba žiadať od výrobcu aplikáciu či BIOS nastavenie na reguláciu otáčok ventilátorov. alebo spraviť tichšie chladenie

Dobrý deň, chcel by som sa spýtať - aký konkrétny typ pamäte RAM tu je? Viem, že tento notebook má obsadený jeden slot 8GB DDR4, no chcel by som si tento notebook objednať rovno s druhou, takou istou 8GB DDR pamäťou. Aby som nekúpil iný typ/značku (nerozumiem sa až tq tomu).. ďakujem :)

12
P-DC1-WEB09
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info