BOOST JBL BOOST JBL

Questions and answers: Orava Pegasus 2

Catalogue
Orava Pegasus 2 - Bluetooth Speaker

Questions and answers: Orava Pegasus 2

This page contains frequently asked questions about Orava Pegasus 2. If you are considering buying this product, you may want to read the discussion or ask more questions about Orava Pegasus 2. They will be answered by our specialists.

Dobry den, je možné naparovat dva reproduktory jako stereo v jedne místnosti, a pak další libovolne taky? (třeba v další jako mono). A za b) je možné streamovat zvuk z pocitace jako např YouTube, ne jen Spotify atd? Děkuji ZA ODPOVED. (případně jaký reproduktory toto umí) DEKUJI

Dobrý den, mohu poprosit informaci, zda mohu po spárování a nastavení všeho potřebného, Repro zapínat jen pomocí telefonu bez potřeby manuálního stisknutí ON/OFF na zařízení či ovladači? Bude to možné spouštět z Vámi uvedené aplikace, či Apple? Děkuji D

Dobry den, chcel by som sa opytat ci je mozne reproduktor pripojit k HAMA IR111 MS ? Vopred dakujem

Podporuje i Tidal HiFi, nebo pouze základní verzi ?

Dobrý den.Když ho jen spáruji s telefonem a spustím Spotify, můžu dálkovým ovládáním přeskakovat písničky?Díky.

Dobrý den, s reproduktorem jsem spokojen, ale je nepraktické, že se cca po snad 5-ti minutách sám vypne, ať už je připojeno zařízení přes USB kabel nebo normálně přes jack (tedy AUX). Dá se tato "vlastnost" (automatické vypnutí po určité době) deaktivovat? Děkuji za odpověď!

Dobrý den, lze ovládat a propojit více těchto reproduktorů najednou, pro ozvučení většího prostoru a přehrávání z jednoho zdroje? Lze streamovat např. z TuneIn?

Je mozne tento repro prepojit bezdratovo s TV? Tak aby som vyradil repro na TV a pocuval len z tohto reproduktora?

Kolik je možné připojit reproduktorů k jednomu zařízení s muzo playerem přes wifi?

Dobrý den zajímalo by mě jestli by fungovalo připojit reproduktor ke google home a potom si koupit další a používat oba dva jako jeden reproduktor v jedné místnosti?

123
P-DC1-WEB18
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info