BOOST JBL BOOST JBL

Questions and answers: QNAP TS-230

Catalogue
QNAP TS-230 -  NAS

Questions and answers: QNAP TS-230

This page contains frequently asked questions about QNAP TS-230. If you are considering buying this product, you may want to read the discussion or ask more questions about QNAP TS-230. They will be answered by our specialists.

Píšete že zvládne překodovat 4k video v reálném čase, znamená to že si můžu pustit film ve 4k na televizi? Pokud mám dostatečně velkou přenosovou rychlost a televize podporuje 4k.

Dobrý den, jsem laik a chci se zeptat na řešení problému a to - Přítelkyně si zakoupila síťový program na účetnictví, který je podmíněn zřízením domény a hostingu s uložištěm, (tím pádem připojení odkudkoliv) je řešením zakoupení NAS QNAP TS-230,lze tam vše nastavit, tak jak popisuji? Předem děkuji za info.

-Aka je maximalna kapacita vlozenych diskov? -Dokaze sa NAS uspat?

Dobrý den, nevidím v popisu DLNA, je u tohoto modelu k dispozici?

Dobrý den, když do toho zapojím hdd s již uloženými daty, bude tahle mašinka chtít si formátovat disk podle sebe a příjdu o data nebo mi najede normálně a bude fungovat. Druhý disk hodlám připojit někdy do budoucna bez raidu.

Je mozne toto zariadenie pouzit ako multimedialne centrum/prehrac? Myslim tym, ci mozem pomocou HDMI pripojit TV/monitor a spustat priamo zo Qnap filmy?

Dobrý den, jaké IP kamery (fixní/PTZ) by jste doporučili k NAS QNAP TS-230 aby byla kompatibilní s dostupným SW (QVR elite případně Surveillance station - dostupné 2 licence). Děkuji

Dobry den , podporuje tento model DLNA a iTunes server ? Daujem za odpoved .

V recenzi zmiňuje uživatel "Ada Asa", že "Pro připojení exFAT disku vyžaduje dokoupení exFAT driveru od qnap za 4USD. Wtf?". Tady bych rád jen podotknul, že tohle je běžná praxe u všech značek a produktů, protože exFAT je licencovaný pod Microsoftem a vždy a všude se platí ;-)

Na jakém OS běží? Dá se nainstallovat software navíc?

12
P-DC1-WEB06
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info