MS hokej Huawei_CZ_Launch

Questions and answers: Samsung Galaxy S5 Neo (SM-G903F)

Catalogue
Samsung Galaxy S5 Neo (SM-G903F) - Mobile Phone

Questions and answers: Samsung Galaxy S5 Neo (SM-G903F)

This page contains frequently asked questions about Samsung Galaxy S5 Neo (SM-G903F). If you are considering buying this product, you may want to read the discussion or ask more questions about Samsung Galaxy S5 Neo (SM-G903F). They will be answered by our specialists.

Dobrý večer, Chtěla bych se zeptat zda-li je obal na klasickou S5 a S5 neo stejný. Děkuji za odpověď

Dobrý den, zajímalo by mě jaký by měl mít rozližení zadní fotoaparát 16M? Děkuji za odpověď

Dobrý den, nemohu u tohoto produktu najít u fotoaparátu rychlé ostření AF a selektivní ostření, na Vašich obrázkách k produktu to uvádíte ale fotoaparát v telefónu vypadá trochu jinak, není tam např. pod tlačítkem na focení "mode" ale pouze přepínání mezi předním a zadním fotoaparátem. Děkuji za odpověď

Dobrý den, mám problém s tímto telefonem a nejsem si jist čím to je. Pokud mi někdo volá a já to zvednu, tak mě neslyší případně velmi špatně. Když obratem zavolám já jemu, tak je vše bez problému. Sim kartu jsem vyměnil za novou a to nepomohlo, tak si nejsem jistý jestli není problém s tímto přístrojem případně nějakým nastavením. Děkuji za reakci.

Dobrý den, je tento telefon z distribuce CZ?

Je lepší S 5 NEO nebo Samsung J 7 2016?

P-DC1-WEB11
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info