Questions and answers: Samsung Gradation for Galaxy A50 Black

Catalogue
Samsung Gradation for Galaxy A50 Black - Phone Cover

Questions and answers: Samsung Gradation for Galaxy A50 Black

This page contains frequently asked questions about Samsung Gradation for Galaxy A50 Black. If you are considering buying this product, you may want to read the discussion or ask more questions about Samsung Gradation for Galaxy A50 Black. They will be answered by our specialists.

Zdravím, chtěl bych se zeptat, nikde mi není odpovězeno a tady mi nějakým kouzlem zmizela otázka položena včera, bohužel :/ Chci si koupit Galaxy A50, nicméně potřebuji, jako na svůj momentální starší model SIII, takový zadní kryt, který by kousek přečníval přes display. Nicméně nikde nemůžu najít (ačkoliv několik shopů, i nepřímo Samsung, to nabízí) info k daným prodávaným krytům. Máte tedy tip na nějaký kryt (ne pouzdro, neboť používám telefon často), který by byl podle mého očekávání? Vím, že nějaké už určitě na světě jsou. Díky za odpověď a tip.

Dobrý den, chtěl bych se zeptat zda obal odloupává ochranné sklo (u předchozího telefonu se mi to stalo). Děkuji za odpověď

Zdravím, vystupuje tento kryt kousek nad display? Hledám takový a moc infa se skoro na žádných eshopech nedávají. :/ Případně máte někdo tip na takový kryt, který by vystupoval přes okraje? Díky moc.

P-DC1-WEB03
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info