BOOST JBL Philips Alza dny Boost

Questions and answers: Sencor SMP 5001 PRO

Catalogue
Sencor SMP 5001 PRO - Multimedia Centre

Questions and answers: Sencor SMP 5001 PRO

This page contains frequently asked questions about Sencor SMP 5001 PRO. If you are considering buying this product, you may want to read the discussion or ask more questions about Sencor SMP 5001 PRO. They will be answered by our specialists.

Zdravim, zarizeni disponuje AV vystupem, v baleni kabel neni, ale sehnal jsem standardni...zarizeni ale nic nezobrazuje, kde muze byt problem? V navodu pisou, ze CVBS podporuje. Funguje pouze pres HDMI. Dekuji.

Dobry den, funguje tento pristroj jako DLNA klient nebo server? Z popisu to neni uplne jasne. Dekuji!

Dobrý den, chtěl bych si přes multimediální centrum přehrávat filmy/seriály na externím HDD 750GB. podporuje to tento výrobek? Pokud ne, můžete mi doporučit ten který to podporuje? Mám DVD přehrávač Sencor a ten podporuje přehrávání z Flash disku externí disk nepodporuje.

Dobry den, potreboval bych do tohoto centra nainstalovat program O2 TV .. jak to mam udělat nebo kde ho mam vyhledat? Kdyz ho vyhledam pomoci internetoveho prohlizece a kliknu na ten program aby se zacal instalovat tak zcerna obrazovka a napise to ze doslo k chybe DISMISS.

Dobrý den, jakou klávesnici si mám zakoupit k tomuto média boxu

Dobrý den, nedaří se mi sledovat přes tento produkt streamovaná média ve webovém prohlížeči. Videa se sekají popř vůbec nejdou přehrát. Můžete mi poradit jak to rozběhnout, popř poradit produkt na kterém by to běželo?

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat, jak to je vlastně ve skutečnosti s tím procesorem? V popisku píšete OCTA Core (8x), ale jinde na internetu píšou, že jde jen o grafický čip, CPU je QUAD Core (4x). Můžete to prosím doplnit? Děkuji.

Dobrý den, je možné připojit toto multimediální centrum i k obyčejnému monitoru, nebo pouze k televizoru? A ještě bych měl jeden dotaz, zařízení disponuje technologií Miracast, je tedy možné zrcadlit obraz z mobilního zařízení jako je tablet, telefon, či notebook s OS Win10? Děkuji mnohokrát za odpověď

P-DC1-WEB09
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info