MS hokej BOOST JBL

Questions and answers: Somfy Videophone V500 PRO io

Catalogue
Somfy Videophone V500 PRO io - Video Phone

Questions and answers: Somfy Videophone V500 PRO io

This page contains frequently asked questions about Somfy Videophone V500 PRO io. If you are considering buying this product, you may want to read the discussion or ask more questions about Somfy Videophone V500 PRO io. They will be answered by our specialists.

Dobry den, je mozne videovratnik pripojit na aplikaciu? A teda vidiet kto zvoni aj v telefone? Pokial nie viete mi vysvetlit preco vyrobok stoji skoro 600e? Aku ma pridanu hodnotu? Pretoze akykolvek iny videovratnik ma 3krat lepsie rozlisenie, ma aplikaciu kde vidite kto kedy zvoni a podobne a stoji 200e. Navyse tento videovratnik ma len 5 kanalov cize aj tak neviem ovladat zvysne somfy vyrobky nakolko len zaluzii mame v dome 8 a pokial ic nechcem mat vsetky na jednom kanali a teda mat moznost ich len vsetky zatvorit alebo otvorit tak je to k hovnu.

Dobrý den, jaký je prosím rozměr zvonkové jednotky? Děkuji. MP

Dobrý den, je propojení mezi venkovní a vnitřní jednotkou opravdu pomocí radiových vln jak je v popisu? V návodu na somfy.cz je uvedené propojení pomocí dvoužilového kabelu.

Dobrý den, podporuje aplikaci v cestione znamena, ze ma cestinu, nebo ze ma aplikaci v cestine na mobil? Pavel

P-DC1-WEB12
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info