BOOST JBL Philips Alza dny Boost

Questions and answers: TechniSat DIGITRADIO 451 CD IR, Wooden

Catalogue
TechniSat DIGITRADIO 451 CD IR, Wooden - Radio

Questions and answers: TechniSat DIGITRADIO 451 CD IR, Wooden

This page contains frequently asked questions about TechniSat DIGITRADIO 451 CD IR, Wooden. If you are considering buying this product, you may want to read the discussion or ask more questions about TechniSat DIGITRADIO 451 CD IR, Wooden. They will be answered by our specialists.
5 489,-
Ordered on request
Add to Cart More Information

dobrý den, bude fungovat to, že když připojím repráky, tak půjdou jak na reproduktorech, tak i na rádiu zvuk zároveň? popř, jak to mám nastavit?

.

Dobrý den, je možné uložit do předvoleb jednoduše různé zdroje rádií. Možná se ptám blbě, ale představuju si to asi takhle: na jedničku si uložím FM rádio, na dvojku nějaké internetové a pod trojku třeba DAB a pak mezi nimi jednoduše lupám dálkovým ovladačem a vůbec neřeším nějaké módy nebo televizním jazykem "inputy"? Nebo to funguje tak, že zapnu přístroj třeba v módu FM a ukládám do předvoleb jenom FM, pak musím přepnout třeba na DAB a tam znovu ukládám pod předvolby jenom DAB atd.?

Paměti se mohou obsazovat jen v rámci daného módu (FM, DBA). Existuje podobný typ rádia TechniSat, kde se dá do paměti uložit stanice i s typem režimu? Nemusí se pak při volbě stanice z paměti přepínat mód.

Dobrý den, u internetového rádia mi to neustále píše network error, ikdyz sem k síti připojena. Nevíte v čem může být problém??

Zaujíma ma, či na prístroji: Internetové rádio TechniSat DIGITRADIO 451 CD IR je vstup AUX IN, zároveň aj výstupom. Ak áno, mal by som záujem o tento tovar, nakoľko ho potrebujem pripojiť k zosilňovaču.

Jak se připojí k síti 230V~? Je přívodní kabel odpojitelný nebo je "natvrdo"? Nebo je napájení přes adaptér? Je adaptér součástí balení?, Jaké jsou parametry adaptéru? - Převod, výkon?

Dobrý den, je možné zakoupit dálkový ovladač k rádiu TechniSat DIGITRADIO 451 CD IR? Děkuji za odpověď.

Dobrý deň. Aká je prosím Vás dĺžka napájacieho kábla?

Dobrý den. zajímalo by mne, za uvedený výkon 30W je RMS, nebo jen krátkodobý ? Nerad bych později zjistil, že se jedná jen o nějaké "šeptátko" s repro např.: 2x5W a pod..

123
P-DC1-WEB09
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info