Alza Dny květen 2. týden BOOST JBL

Questions and answers: TESLA TEH-500

Catalogue
TESLA TEH-500 - Multimedia Centre

Questions and answers: TESLA TEH-500

This page contains frequently asked questions about TESLA TEH-500. If you are considering buying this product, you may want to read the discussion or ask more questions about TESLA TEH-500. They will be answered by our specialists.

Mám dva dotazy: -co se týče funkce CEC HDMI - tak bohužel to nefunguje. Mám televizor LG, stáří asi 6 let, televize je Smart TV. Bohužel stále potřebuji dva ovladače - jeden na Teslu a jeden na Smart TV. Je možné někde získat aktualizaci firmwaru Tesly, která by tento problém odstranila? -píše se, že umožňuje DLNA. Jakou aplikaci na PC musím mít nainstalovanou, abych mohl přehrávat multimediální obsah z PC přes settopbox Tesla na tv LG? díky

Opravte si prosim udaj u OS pouzitem v zarizeni, nejedna se o AndroidTV ale obycejny telefoni/tabletovy Android - a z toho plynouci dost nepohodlne ovladani diky absenci dotykove obrazovky.

Je v balení hdmi kabel??

Jak seradit programy na Tesla teh 500? Dobrý den, stále se mi nedaří sesadit kanály v DTV. Chci mít pod tlačítkem č.1 ČT1, tlačítkem č.2 ČT2, atd. I když je v seznamu prehazim do požadovaného poradi stále jsou k nim navázány původu čísla a nevím jak je upravit. Moc děkuji za radu! Luboš

Nevím jak ostatním, ale nám Tesla zlobí.. Často zamrzá a nereaguje na ovladač.. Dost často je třeba natvrdo vytáhnout z elektrika pak zas jde..

dorný den funguje na tomto zařízení LepšíTV?

Dobrý den, umožňuje tento settopbox napájení antény? Případně kde v nastavení to lze nastavit? díky

Píšete satelitní přijímač ale mě nepřipadá: Multimediální přijímač TESLA TEH-500 DVB s integrovaným TV tunerem DVB-T/T2/C, výkonným procesorem S905D, 2GB RAM DDR3, 8GB eMMC Flash, Android TV OS 7.1

Dobrý den Je tento přístroj nějak blokován, při zadání pornostranek mi neustále načítá a nelze spustit žádná scéna. Diky za odpověď... Byl bych moc rád kdybych ho mohl plně využívat.

Tesla

123...
P-DC1-WEB02
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info