BOOST JBL Philips Alza dny Boost

Questions and answers: A4tech Bloody P85 E-Sport

Catalogue
A4tech Bloody P85 E-Sport - Gaming Mouse

Questions and answers: A4tech Bloody P85 E-Sport

This page contains frequently asked questions about A4tech Bloody P85 E-Sport. If you are considering buying this product, you may want to read the discussion or ask more questions about A4tech Bloody P85 E-Sport. They will be answered by our specialists.

Ahoj. Chcel by som sa opýtať takú otázku že keďže je táto myš RGB tak dá sa farba na myši nastaviť alebo nie ?

dobrý den chci se zeptat zda mužu mít k téhle myši normální látkovou podložku a nedojde k nějakému poškození podložky

Dobrý den mám tuto myš https://m.alza.cz/yenkee-hornet-yms-3009-d2647170.htm?o=1 a chtě bych se zeptat jestli je lepší ta co mám nebo tahle a4tech

Dobrý den, když je tato myš doporučena pro leváky, bude nějak moc vadit pokud jsem pravák?

Děkují za předchozí odpověd mám ješte jednu otazku mužu na myší zmenit DPI? nebo musím ručne? přes drivers a jinak to je super že si mužu menit DPI . Já jsem myslel že jde jen 1000/2000/3000/4000/5000 DPI. děkují za odpověd přeji vám krásný zbytek den :)

Dobrý den . Mám tuhle podložku SteelSeries QcK+ Bude myš fungovát bez problemu? A další vec mužu zmenit DPI na myší? a napřiklad mužu mit DPI 400 ? je to možne nebo jsou tam jine možností děkuji za odpoved :)

P-DC1-WEB17
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info