AD homeoffice AD homeoffice

Diskuze k Alza GameBox GTX1060+

Zobrazit katalog
Alza GameBox GTX1060+ - Počítač

Diskuze k Alza GameBox GTX1060+

Na této stránce najdete dotazy týkající se Alza GameBox GTX1060+, na které se ptají zákazníci nejčastěji (často nazývané jako FAQ). Pokud tedy koupi produktu Alza GameBox GTX1060+ teprve zvažujete, můžete si pročíst níže uvedené diskuze nebo přidat do diskuzního fóra k Alza GameBox GTX1060+ váš vlastní dotaz. Na otázky odpovídají naši vyškolení specialisté.

Na kolik fps by jela hra Rust na max grafiku ?

Dobrý den, jsou zde předinstalované ovladače GPU a CPU, jestli ne, jak je stáhnout?

Dobrý den, chci se zeptat zda-li bude tento PC dostupný i příští rok v únoru?

Můžu se zeptat jak se dá změnit hlavní grafická karta, protože většina her mi běží na Intel(R) HD Graphics 630 a ne na GTX 1060

Dobry jakej frame scalling si mam nastavit v gta v nekdo mi to tu doporucil ale mam to na off na high mi to klesalo na 50 a v normal settings mam 70 - 110 fpsek

Chtěl bych se zeptat na kolik fps by jelo assassins creed origins na kvalitu low,medium,epicc a detaily. PS:nevím jak se tam jmenují ty kvality , prostě chci vědět na kolik fps by to jelo na tyhle 4 kvality Předem děkuji za odpověď

Dobrý den chci se zeptat dá se tam časem dat vodni chlazení nzxt kraken. Děkuji za odpověď

Dobrý den, lze v této sestavě procesor Intel Core i5 7400 Kabylake nahradit s doplatkem procesorem Intel Core i5 8400 Coffelake?

Dobrý den, reaguji na předchozí komentář ke grafické kartě a kartě GPU. Ano, vy jste technik, pro Vás to jednoduché je, já tomu nerozumím. Koupil jsem si složený PC, předpokládám tedy, že ho doma zapojím a pojede. Např. COD:WWII mi zobrazuje využití VRAM 128MB, ne 8000MB, někde tedy problém je. Ptám se znovu, jak poznám, že je GTX 1060+ zapojená správně, případně jak je přepojím aby fungovala? Děkuji za odpověď. (všechny aktuální ovladače staženy, optimalizace přes geforce experience, za poslední dva dny v diskuzi několik dalších lidí řešící ten samý problém...)

Dobrý den, nikde není uvedená spotřeba energie proto by mě zajímalo kolik tahle mašina sežere za 1h hodiny Wattů? Děkuji a přeji hezký den!

123...
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací