MS hokej Marshall_CZ_Novinka

Diskuze k AlzaPower Core USB-A (M) to USB-A (F) 3.0, 0.5m bílý

Zobrazit katalog
AlzaPower Core USB-A (M) to USB-A (F) 3.0, 0.5m bílý - Datový kabel

Diskuze k AlzaPower Core USB-A (M) to USB-A (F) 3.0, 0.5m bílý

Na této stránce najdete dotazy týkající se AlzaPower Core USB-A (M) to USB-A (F) 3.0, 0.5m bílý, na které se ptají zákazníci nejčastěji (často nazývané jako FAQ). Pokud tedy koupi produktu AlzaPower Core USB-A (M) to USB-A (F) 3.0, 0.5m bílý teprve zvažujete, můžete si pročíst níže uvedené diskuze nebo přidat do diskuzního fóra k AlzaPower Core USB-A (M) to USB-A (F) 3.0, 0.5m bílý váš vlastní dotaz. Na otázky odpovídají naši vyškolení specialisté.

Prosím o vysvětlení. Není mi jasná vaše uvedená vágní nabídka u této položky: „+ dárek v hodnotě 79,- Datový kabel AlzaPower“. O co přesně se jedná, prosím? Bylo by férové specifikovat nabídku přesně. Děkuji. S pozdravem váš zákazník

Dobrý den, chci se zeptat jaký je průměr kabelu, dekuji.

Kabel jsem si koupil, ale nepříjemně mě překvapil. Krabička je přelepena samolepkou s velkým nápisem 3.0, ale níže jsou popisy ve více jazycích a ve všech je 2.0. Jaké parametry ten kabel má? Prodlužováků 2.0 mám doma dostatek. ??

P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací