BOOST JBL Philips Alza dny Boost

Questions and answers: DAHUA IMOU IP Camera IPC-T22A

Catalogue
DAHUA IMOU IP Camera IPC-T22A - IP Camera

Questions and answers: DAHUA IMOU IP Camera IPC-T22A

This page contains frequently asked questions about DAHUA IMOU IP Camera IPC-T22A. If you are considering buying this product, you may want to read the discussion or ask more questions about DAHUA IMOU IP Camera IPC-T22A. They will be answered by our specialists.

Kamera je vnitřní ne venkovní, SD rozhodně neobsahuje, žádný napájení přes adaptér ale PoE. O PoE ve specifikaci neni ani slovo. Tahle kamera je dobry podvod. Ani wifi nemá.

Vím, že kamera nelze nestavovat přes webové rozhraní. Lze ale zobrazit obraz kamery přes IP adresu z webového prohlížeče?

Dobrý den, dá se připojit k Synology Surveillance Station? Díky

Dobrý deň, dá sa zmenit IP adresa ?, alebo cez web rozhranie nastavovat tento model kamery ? Ako viem pri kamerach imou ktore kamery maju podporu web rozhrania.? Dakujem za pomoc

Heslo je neplatné , neviem prihlásiť do kamery v aplikácii. Písal som to,čo je na kamere na papiere, ale neplatné.. Ďakujem za pomoc

Dobrý den, potřebuje tato kamera k provozu externí zdroj napětí, nebo stačí napájení přes router? Popřípadě jak velký zdroj napětí potřebuje. Děkuji, s přáním pěkného dne Hlavatý

Dobrý den, jaký mám vybrat zdroj POE? 24V nebo 48V? Děkuji za odpověď.

Dobrý den, chtěl bych se zeptat. U této kamery je napsáno, že má detekci pohybu, a jestli to funguje tak že když zpozoruje pohyb, tak začne natáčet nebo ne. Pak bych měl taky dotaz, jestli v případě výpadku proudu, má kamera náhradní zdroj, např. baterii. Děkuji za odpověď.

P-DC1-WEB18
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info