PET PET

Diskuze k GIGABYTE GM-M6900 Černá

Zobrazit katalog
GIGABYTE GM-M6900 Černá - Herní myš

Diskuze k GIGABYTE GM-M6900 Černá

Na této stránce najdete dotazy týkající se GIGABYTE GM-M6900 Černá, na které se ptají zákazníci nejčastěji (často nazývané jako FAQ). Pokud tedy koupi produktu GIGABYTE GM-M6900 Černá teprve zvažujete, můžete si pročíst níže uvedené diskuze nebo přidat do diskuzního fóra k GIGABYTE GM-M6900 Černá váš vlastní dotaz. Na otázky odpovídají naši vyškolení specialisté.

Pozor! Ta myš má na kluznejch ploškách ochranné folie a neni to vubec vidět, 2 tejdny si řikam proč tak špatně klouže a pak jsem si toho teprve všimnul, takže si je prosimvás všichni sundejte ať nedopadnete jako já. ;-)

Dobrý den, chtěl bych se zeptat zda tato myš má jen červené podsvícení??, protože v některé recenzi jsem zde četl, že lze barvy měnit ale jen přes program ve windows. Děkuji za odpověď

Pri hrách sa tlačítka + - keď tukam na tie nor. či sa nastlacaju +-

da sa na tej mysi menit cpuakoze ze len cez gombik na misi? dakujem

Dobrý den, chtěl bych se zeptat zda se dá na tomto modelu naprogramovat rollovací kolečko i na směry vlevo vpravo (např. na kopírovat/vložit apod.)? Díky za odpověď.

Dobrý den, jak se liší tato myš (myslím ve velikosti) s Gigabyte ECO600 ? Děkuji

P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací