AD 1. týden květen Effaclar

Diskuze k HTC Vive Cosmos

Zobrazit katalog
HTC Vive Cosmos - VR brýle

Diskuze k HTC Vive Cosmos

Na této stránce najdete dotazy týkající se HTC Vive Cosmos, na které se ptají zákazníci nejčastěji (často nazývané jako FAQ). Pokud tedy koupi produktu HTC Vive Cosmos teprve zvažujete, můžete si pročíst níže uvedené diskuze nebo přidat do diskuzního fóra k HTC Vive Cosmos váš vlastní dotaz. Na otázky odpovídají naši vyškolení specialisté.

Je součástí taky Viveport Infinity na 12 měsíců zdarma tak jako při objednání přímo od vive?

Lze propojit s pc a hrát myší a s nasazenou helmou? Na hlavě tuhle helmu,ale mířit myší? Prý na to jde Battlefield V.Takže by to mělo jít ?

Kdy bude headset dostupný v showroomu? Podle všech recenzí má opravdu hodně chyb, a rad bych si ho vyzkoušel na vlastní kůži. Podle toho můj Vive nahradí Cosmos, nebo raději Valve Index.

Jaký bude Vive Cosmos používat interface? Bude nativně (bez dokoupení základen) kompatibilní se SteamVR? Díky

Vzhledem k tomu ze to ma kamery jen ve predu a spousta her ma zmenu zbrani atd tim ze machnete za sebe tak by me zajimalo jak to system detekuje? a druha vec zda bude tentoi system podporovat i base stationy (prave kvuli slepýmu mistu v zadu) diky za odpovedi

¨musi bít GPU S VR READY

to zorné pole 110° je to dobrý a nebo ne?

to zorné pole 110° to se budu muset stát jen na místě nebo můžu se otáčet dokola a bude mi to snímat

můžu v tom vr jakoby si udělat takový stěny že když se tam přiblížim tak mě to upozorní

Čím se dosahuje toho 4k rozlišení?To je u toho kabel do HDMI ? Nebo to má DisplayPort ? ???

123...
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací