BOOST JBL BOOST JBL

Diskuze k iMac 21.5" Retina 4K CZ

Zobrazit katalog
iMac 21.5" Retina 4K CZ - All In One PC

Diskuze k iMac 21.5" Retina 4K CZ

Na této stránce najdete dotazy týkající se iMac 21.5" Retina 4K CZ, na které se ptají zákazníci nejčastěji (často nazývané jako FAQ). Pokud tedy koupi produktu iMac 21.5" Retina 4K CZ teprve zvažujete, můžete si pročíst níže uvedené diskuze nebo přidat do diskuzního fóra k iMac 21.5" Retina 4K CZ váš vlastní dotaz. Na otázky odpovídají naši vyškolení specialisté.

Ráda bych se prosím ještě zeptala zda model obsahuje nový typ klávesnice či popisem česká klávesnice s numerickou částí dodáváte ke zboží pouze původní drátovou klávesnici nikoliv poslední vydaný model od Applu Magic Keyboard?

Chtěl jsem se zeptat, je-li možné objednat - iMac 21.5" 4K CZ CTO k.v.TL129n5x4 s jiným procesorem - Intel Core i7 a RAM 16GB. Uváděný imac má procesor i5 a 8GB RAM. Dle oficiálních stránek Applu je možné konfiguraci změnit. V případě kladné odpovědi prosím o zaslání cenové nabídky na takto vybavený imac.

P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací