MS hokej LEGO soutěž

Diskuze k iPhone 7 256GB Červený

Zobrazit katalog
iPhone 7 256GB Červený - Mobilní telefon

Diskuze k iPhone 7 256GB Červený

Na této stránce najdete dotazy týkající se iPhone 7 256GB Červený, na které se ptají zákazníci nejčastěji (často nazývané jako FAQ). Pokud tedy koupi produktu iPhone 7 256GB Červený teprve zvažujete, můžete si pročíst níže uvedené diskuze nebo přidat do diskuzního fóra k iPhone 7 256GB Červený váš vlastní dotaz. Na otázky odpovídají naši vyškolení specialisté.

Dobrý deň chcela by som sa spýtať ci sa da iPhone 7 odomknúť na odtlačok prsta ten kto ho vlastný ze nechce nijak inak ako na odtlačok prsta dali by sa ? Dakujem za odpoved

Dobrý den, jaké konkrétní sklo je aplikováno v případě zakoupení služby "Aplikovat ochranné sklo"?

verze Silver black nebude skladem ?

Dobrý den. Jak je to s pojištěním proti krádeži? Znamená to že v případě když telefon ztratím nebo mi bude odcizen, dostanu náhradu finanční nebo v podobě nového telefonu? Zajímá mě jestli tato investice není zbytečná. A jaká je pravděpodobnost že při ztrátě dostanu za danou částku nový telefon?

Dobrý den Chtěla bych se zeptat, jestli je iphone 7 voděodolný, že bych si ho mohla vzít do vody a fotit...... nebo by se ve vodě rozbil? děkuji

P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací