MS hokej BOOST JBL

Diskuze k Lenovo A1000 Onyx Black Dual SIM

Lenovo A1000 Onyx Black Dual SIM - Mobilní telefon

Diskuze k Lenovo A1000 Onyx Black Dual SIM

Na této stránce najdete dotazy týkající se Lenovo A1000 Onyx Black Dual SIM, na které se ptají zákazníci nejčastěji (často nazývané jako FAQ). Pokud tedy koupi produktu Lenovo A1000 Onyx Black Dual SIM teprve zvažujete, můžete si pročíst níže uvedené diskuze nebo přidat do diskuzního fóra k Lenovo A1000 Onyx Black Dual SIM váš vlastní dotaz. Na otázky odpovídají naši vyškolení specialisté.

poznamka: Produkt je lokalizovaný pro CZ, znamena presne co? ze by nefungoval s operatorem mimo Ceske republiky?

Dobrý den, má automatické ostření u foťáku? Děkuji

Dobrý den, mobil. tel. Lenovo A 1000 by měl mít výdrž baterie 2050 mAh, ale program Power Clean mi píše, že je výdrž jen 1000. Jak je to možné? Kde může být chyba. Díky za odpověď

Dobrý den, včera jsem u Vás zakoupila Lenovo A1000 Onyx Black Dual SIM, nedaří se mi v telefonu najít a připojit wifi, můžete mi prosím pradit? Děkuji Tereza K.

Při uvedení telefonu do továrního nastavení přijdu o všechna data?

Dobrý den, telefon mi stále hlásí že...aplikace Služby Google Play bohužel přestala pracovat. Neustále mi vyskakuje tato tabulka na display. Co s tím?

Dobrý den mám mobil od podzimu a dnes se chtěl aktualizovat. V půlce aktualizace to hodilo chybu a od té doby je to v recovery módu a nefunguje nic... Co s tím?

Dobrý den, telefon (koupen na konci srpna, v záruce) naprosto "ztuhnul". Černá obrazovka, vůbec nereaguje. Jak nejlépe přístroj reklamovat (stránky Lenova bohužel nenabízejí žádnou informaci - krásně mi na základě IMEI najdou produkt a potvrdí záruku, ale při dotazu na servis se znovu zeptají na IMEI a vracím se na začátek). Děkuji. Pavel

Dobry den. Chtela jsem se zeptat zda ma tento mobil diodu, ktera mi rekne ze mam zmeskany hovor a sms? Jestli stale sviti nez prectu sms ci hovor. Dekuji moc. Jana

Dobrý večer je možné objednat tento telefon i v bílé barvě děkuji

123...
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací