P&G boost Effaclar

Diskuze k Lenovo IdeaPad 510s-14ISK Silver

Zobrazit katalog
Lenovo IdeaPad 510s-14ISK Silver - Notebook

Diskuze k Lenovo IdeaPad 510s-14ISK Silver

Na této stránce najdete dotazy týkající se Lenovo IdeaPad 510s-14ISK Silver, na které se ptají zákazníci nejčastěji (často nazývané jako FAQ). Pokud tedy koupi produktu Lenovo IdeaPad 510s-14ISK Silver teprve zvažujete, můžete si pročíst níže uvedené diskuze nebo přidat do diskuzního fóra k Lenovo IdeaPad 510s-14ISK Silver váš vlastní dotaz. Na otázky odpovídají naši vyškolení specialisté.

Dobrý den, cthěl bych se zeptat zda lze HDD bez problémů vyměnit za SSD (tento už mám ve stávajícím NTB). Není instalace Win10 vázana pouze na zakoupenou konfiguraci? Díky V.O.

Dobrý den, koupil jsem tento notebook ve verzi Lenovo Ideapad 510s 14isk s i5 skylake, 128 gb SSD, 4 gb DDR4 ram. Je normální, když větráček na procesoru jede na takové oprátky, až je slyšet? Není to nějaké hučení, ale takový ten klasický zvuk notebooku, který se ozve např. při hraní hry - tam bych tomu v tomto případě rozuměl, jedná se o, dá se říci, ultrabook. Ale v tomto případě se ozve již při běžném prohlížení stránek jako je seznam.cz, idnes.cz. Je to celkem otravné a chtěl bych proto od Vás slyšet, zda to není projev nějaké vady a zda nemám notebook reklamovat (je 2 dny starý). Zátež procesoru nemusí přejít přes 20 % a větráček se ozve. teploty se pohybují na 32-37 při nic nedělání. Jakmile začnu něco dělat (internet, ale i pouhé nastavení počítače atd...), tak se teploty začnou pohybovat kolem 38-45 a to počítač, jak říkám, není vůbec v zátěži. Skoro bych řekl, že je špatné čidlo na měření teploty, protože počítač jinak není vůbec teplý a jestli ano, tak opravdu nepatrně.

P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací