MS hokej BOOST JBL

Diskuze k Lenovo Preferred Pro USB Fingerprint Keyboard

Zobrazit katalog
Lenovo Preferred Pro USB Fingerprint Keyboard - Klávesnice

Diskuze k Lenovo Preferred Pro USB Fingerprint Keyboard

Na této stránce najdete dotazy týkající se Lenovo Preferred Pro USB Fingerprint Keyboard, na které se ptají zákazníci nejčastěji (často nazývané jako FAQ). Pokud tedy koupi produktu Lenovo Preferred Pro USB Fingerprint Keyboard teprve zvažujete, můžete si pročíst níže uvedené diskuze nebo přidat do diskuzního fóra k Lenovo Preferred Pro USB Fingerprint Keyboard váš vlastní dotaz. Na otázky odpovídají naši vyškolení specialisté.

Dobrý den. Je čtečka funkční na jakémkoliv PC? Někde jsme četl komentář, že čtečka funguje jen ve spojení s PC a notebooky firmy Lenovo.

Dobrý den, bude tato klávesnice funkční s notebookem ThinkPad se čtečkou? Jde mi o to, že když notebook cvaknu do docku, tak není čtečka přístupná. Když ho v docku otevřu, abych se přihlásil otiskem, nesmím ho už zavřít, protože při zavření usne. Funkce usínání při zavření mi jinak vyhovuje. Takže, bude funkční tato čtečka stejně jako čtečka na ThinkPadu?

P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací