Alza Dny květen 2. týden BOOST JBL

Questions and answers: ROHNSON R-875 Mistral

Catalogue
ROHNSON R-875 Mistral - Air Cooler

Questions and answers: ROHNSON R-875 Mistral

This page contains frequently asked questions about ROHNSON R-875 Mistral. If you are considering buying this product, you may want to read the discussion or ask more questions about ROHNSON R-875 Mistral. They will be answered by our specialists.

dobrý den, v návodu jsem se nedočetla jak postupovat s modrými chladícími boxy. zda je plnit vodou a dát namrazit?

dobrý den,je možné zakoupit náhradní filtry

Dobrý den, dnes jsem zakoupil ochlazovač vzduchu (zánovní) a nedaří se mě dopátrat zda-li mají být v balení i mrazící boxy. Dle fotek u nového ochlazovače jsou vyfocené. V tomto balení nejsou. A jak se čistí zásobník na vodu když nejde vyjmout

Dobry den. Otazka sa tyka Rhonson R-870 breezer ale nedala sa tam tato moznost zvolit nakolko je vypredany. OTAZKA znie: AKO MAM VYCISTIT FILTER?? UZ ZACAL PEKNE SMRDIET ! Dakujem za rychlu odpoved . PS:vyrobca to nikde v navode neuvadza. Alza pri predaji uviedla ze je umyvatelny, ale ako ? Nechceme ho poskodit ,dakujeme

Ako sa vylieva voda zo zásobníku? Zásobník na vodu je de facto vysúvací šuflík, ale nedá sa vybrať úplne, je tam zarážka a hadica, ktorá zabezpečuje prúdenie vody a tým pádom chladenie vyzerá, že je pripevnená napevno. Ako sa má odtiaľ vyliať voda, ak ju celú nespotrebujete alebo keď ju potrebujete vyčistiť? Nie je dobré, ak voda stojí v zásobníku (...).

Dobry den, musi se u tohoto pristroje dokupovat filtry anebo se daji stavajici cistit manualne?

Jakou přibližnou spotřebu za hodinu má tento ochlazovač vzduchu?

P-DC1-WEB13
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info