AP+ slevy v app Marshall_CZ_Novinka

Diskuze k Samsung Galaxy Z Fold4 12GB/512GB černá

Zobrazit katalog
Samsung Galaxy Z Fold4 12GB/512GB černá - Mobilní telefon

Diskuze k Samsung Galaxy Z Fold4 12GB/512GB černá

Na této stránce najdete dotazy týkající se Samsung Galaxy Z Fold4 12GB/512GB černá, na které se ptají zákazníci nejčastěji (často nazývané jako FAQ). Pokud tedy koupi produktu Samsung Galaxy Z Fold4 12GB/512GB černá teprve zvažujete, můžete si pročíst níže uvedené diskuze nebo přidat do diskuzního fóra k Samsung Galaxy Z Fold4 12GB/512GB černá váš vlastní dotaz. Na otázky odpovídají naši vyškolení specialisté.

V popisu je napsáno že má single sim +esim, ale Evropská verze by měla mít 2x nano sim + esim. Zajímalo by mě kde je pravda... rozmyslím o koupi a pokud má telefon 2x nano sim a 1x esim tak jej beru, v druhém případě bohužel ne. Děkuji

Je součástí dodávky i S pen?

Bohužel se zeptám na to samé co už zde bylo zmíněno. Sice v odpovědích na dotaz píšete,že se jedná o dual sim + e sim tak v popiscích u produktu máte dvakráte uvedeno,že se jedná o single sim + e sim. Používám dvě simky v telefonu a nerad bych po koupi poslouchal "ale my jsme uváděli,že je to single sim". Můžete mi zaručit,že se opravdu jedná o dual sim a nebo mám věřit popiskům u produktu? Jestli je to tedy produkt s dual sim proč už jste to nezměnili za tu dobu. Nejedná se o levnou záležitost a já nechci po koupi řešit nějaké vracení telefonu. Děkuji.

dobry den chtel bych se zeptat jestli tento telefon ma UWB.dekuji za odpoved

DD, chcela by som sa opytat ci je mozne vypnut 5G a pouzivat tel. bez neho. Dakujem

aky obal je vhodny ? ten original s perom za 99 je na prd hned na druhy den praskol vrchny kryta nedržal tam nechrani ani displej na trojke to puzdro bolo ovela lepsie riesene :/

Dobrý den, co znamená využití šrotovného? Že odevzdat svůj starý tel? Děkuji. Kubáň Lukáš.

Dobrý den. Jsou na telefonu již nalepené ochranné fólie??

P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací