MS hokej BOOST JBL

Diskuze k SAPPHIRE NITRO+ Radeon RX 580 Limited Edition 8G

Zobrazit katalog
SAPPHIRE NITRO+ Radeon RX 580 Limited Edition 8G - Grafická karta

Diskuze k SAPPHIRE NITRO+ Radeon RX 580 Limited Edition 8G

Na této stránce najdete dotazy týkající se SAPPHIRE NITRO+ Radeon RX 580 Limited Edition 8G, na které se ptají zákazníci nejčastěji (často nazývané jako FAQ). Pokud tedy koupi produktu SAPPHIRE NITRO+ Radeon RX 580 Limited Edition 8G teprve zvažujete, můžete si pročíst níže uvedené diskuze nebo přidat do diskuzního fóra k SAPPHIRE NITRO+ Radeon RX 580 Limited Edition 8G váš vlastní dotaz. Na otázky odpovídají naši vyškolení specialisté.

Dobrý deň. Budú ešte tieto karty vôbec skladom?

Hello! I live in Ukraine, in the city of Kiev, and I have several questions about shopping in your store. 1. Can I deliver the ordered goods to Ukraine. 2. If delivery is possible, will the warranty for the goods be valid? 3. Help sort out the VAT refund, will it return to my card?

Nejsou a nebudou. Kdo nekoupil dřív, má smůlu a pokud by nebyl obchodník chamtivý, prodal by na osobu max. 2 kusy. Howgh.

Co je leší gtx 1070ti nebo toto??

Lze vůbec v této době sehnat grafickou kartu ? Jediná věc co mi chybí do sestavy (zbytek stojí na stole a čeká na GPU) :( nevyplatí se rovnou počkat na novou generaci ? Všude dostupnost neznámá u všech karet, celkem už mě to štve :(

Kedy bude tovar dostupn?. Dakujem

Dobrý deň chcel by som sa spýtať kedy bude tento produkt dostupný alebo ako by sa dal pred objednať ďakujem.

Pojde grafická karta pc express 3.0 aj na základnej doske ktorá ma pc express 2.0 ? Aké sú tam obmedzenia alebo rozdiel ?

Kedy bude tovar dostupny. potrebujem 20 kusov. Dakujem

Dobry den, chci se zeptat proc ma tato karta bez zateze prikon cca 32W a starsi verze 480ky mela prikon bez zateze pouze 7W? A vsude v recenzich pisou ze RX 580 ma nizsi spotrebu bez zateze, pri zapojeni dvou monitoru a pri prehravani youtobe videi kdyz to neni pravda!! V cem je tedy novy polaris vylepsen oproti rx 480??

12
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací