BOOST JBL BOOST JBL

Diskuze k Sigma Rox 11.0 GPS Set bílá

Zobrazit katalog
Sigma Rox 11.0 GPS Set bílá - Cyklocomputer

Diskuze k Sigma Rox 11.0 GPS Set bílá

Na této stránce najdete dotazy týkající se Sigma Rox 11.0 GPS Set bílá, na které se ptají zákazníci nejčastěji (často nazývané jako FAQ). Pokud tedy koupi produktu Sigma Rox 11.0 GPS Set bílá teprve zvažujete, můžete si pročíst níže uvedené diskuze nebo přidat do diskuzního fóra k Sigma Rox 11.0 GPS Set bílá váš vlastní dotaz. Na otázky odpovídají naši vyškolení specialisté.

Dobrý den, mám problém s nastavením výšky. V minulém roce jsem občas jezdil ve výškách okolo 10.000m.n.m. :-( při nastavení výšky 444m.n.m. Dnes zkouška a i přes uvedené nastavení výšky je computer na staru ve výšce 1.350m.n.m Dá se s tím něco dělat?? Dříve mi taky fungovalo, že se příchozí hovory nebo sms zobrazovaly na displeji Sigmy, teď už to nefunguje. Děkuji za případnou radu a přej všemi hezký den

Dobrý den prosím Vás jsou součástí balení také držáky pro druhé kolo o kadence se mi nejedná jde mi pouze o rychlost a tepové hlášení. Ještě jedna otázka rychlost snímá přes magnet nebo pouze přes GPS. Děkuji za odpověď.

Dobrý den,je navigace v českém jazyce.

Je součástí balení i hrudní pás. Dekuji

P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací