Alza Dny květen 2. týden BOOST JBL

Diskuze k SilentiumPC Fortis 3 RGB HE1425

Zobrazit katalog
SilentiumPC Fortis 3 RGB HE1425 - Chladič na procesor

Diskuze k SilentiumPC Fortis 3 RGB HE1425

Na této stránce najdete dotazy týkající se SilentiumPC Fortis 3 RGB HE1425, na které se ptají zákazníci nejčastěji (často nazývané jako FAQ). Pokud tedy koupi produktu SilentiumPC Fortis 3 RGB HE1425 teprve zvažujete, můžete si pročíst níže uvedené diskuze nebo přidat do diskuzního fóra k SilentiumPC Fortis 3 RGB HE1425 váš vlastní dotaz. Na otázky odpovídají naši vyškolení specialisté.

Dobrý den, vlastním základní desku ASRock AB350M Pro4 (socket AM4) a chci se zeptat na RGB zapojení. Na desce jsou dva konektory: na konektoru RGB_Header1 mám připojené LED pásky, na konektoru AMD_FAN_LED1 jsem měl připojený chladič AMD Wright Prism RGB, který chci vyměnit za SilentiumPC Fortis 3 RGB HE1425. Bude fungovat podsvícení na chladiči v konektoru AMD_FAN_LED1, i když není od AMD? Děkuji za odpověď.

Dobrý den, půjde osadit tento Chladič (SilentiumPC Fortis 3 RGB HE1425) na základní desku GIGABYTE Z390 GAMING X. Bojím se že bude překážet "kryt" konektorů (ta Designová věc nalevo od procesoru)

Dobrý deň, chcem sa opýtať dá sa kúpiť ten ventilátor aj samostatne? Mam staršiu verziu tohto chladiča s ventilátorom keď ešte nebol RGB. Ďakujem

Dobrý den, nebude problém s instalací tohoto chladiče na MSi B450 tomahawk max?

Dobrý den, nebude problém s instalací tohoto chladiče na MSi B450 Gaming Plus Max ?

P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací