BOOST JBL BOOST JBL

Diskuze k DOD LS470W

Zobrazit katalog
DOD LS470W  - Kamera do auta

Diskuze k DOD LS470W

Na této stránce najdete dotazy týkající se DOD LS470W , na které se ptají zákazníci nejčastěji (často nazývané jako FAQ). Pokud tedy koupi produktu DOD LS470W teprve zvažujete, můžete si pročíst níže uvedené diskuze nebo přidat do diskuzního fóra k DOD LS470W váš vlastní dotaz. Na otázky odpovídají naši vyškolení specialisté.

Táto diskusia je určená na výmenu informácií medzi zákazníkmi. Ak nebude Vaša otázka zodpovedaná do 48 hodín, odpovie vám na ňu odborník Alza.sk Už prešlo 48 hodín :-)

Aký CPL filter treba na túto kameru?

Dobrý den mám problém se svojí dod ls470w při správném nastavení autokamery se mi stává cca každé 10-15 rozjetí že mi autokamera nezačne nahrávat po rozjetí vozidla,mám trvalé napájení,formát karty proveden.Stává se to někomu ,ví jak problém odstranit? nebo je to na reklamaci? děkuji za info

Dobrý den, u zboží je poznámka doprava zdarma, pokud však chci ukončit košík, při splnění všech podmínek pro dopravu zdarma, tak se mi cena dopravy započítá?

P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací