Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcem s aplikací Alza

DOD LS470W

Zobrazit katalog
DOD LS470W
Kamera do auta rozlišení 1920x1080p, FULL HD 1080p@30FPS, 2.7" LCD, senzor Sony EXMOR, 7G čočka, ISO 12800, GPS, G-senzor, zorný úhel 150°, detekce pohybu, spořič obrazovky, režim fotografování, Micro SD do 32GB, baterie 200mAh, cz menu
Kód:  DOD1002a Prod. číslo:  DOD LS470W Stránky výrobce

Nevyhovují vám alternativy? Vybírejte z celé nabídky

DOD LS470W

Vypnuto
DOD

Nejlepší volba

Pořiďte kvalitní videozáznam o vaší cestě pro případ, že by se vám na silnici přihodila nějaká nepříjemnost. Kamera DOD LS470W disponuje nejnovějšími technologiemi, ostrým obrazem a vysokou citlivostí ISO 12800. Při dokazování nehodových událostí vždy perfektně přečtete SPZ vozidla, které vás poškodilo. Certifikovaná kamera pro použití v celé EU.


Snadné ovládání

Pomocí přísavky s držákem jednoduše kameru připevníte na čelní sklo a můžete se pustit do natáčení. Široký pozorovací úhel záběru 150° zaznamená dění před vozidlem i po stranách bez jakéhokoliv zkreslení. Pro pohodlné prohlížení a nastavení slouží 2,7" TFT LCD displej.

Vypnuto
kamera

Nejnovější technologie

DOD LS470W disponuje senzorem Sony EXMOR s pokročilou WDR 2.0 technologií, která zvyšuje citlivost až na hodnotu ISO 12800. Tím pádem si poradí s jakýmikoliv světelnými podmínkami. 7G skleněná čočka poskytuje perfektně ostrý a jasný obraz bez deformací. Má 10x Speed GPS procesor, nejrychlejší technologii zaručující přesnou polohu a aktuální rychlost. Díky možnosti napájení 12/24 V je vhodná pro použití jak v osobních, tak nákladních automobilech. Zajisté oceníte kompletní menu v českém jazyce.


Vypnuto
kamera

DOD GPS 2.0 player

DOD GPS 2.0 player

Přehrávejte záznamy s nově přepracovaným softwarem DOD GPS 2.0. Zobrazuje videa ve Full HD rozlišení s údaji v reálném čase. S připojením na internet je k dispozici aktuální poloha vozidla na Google maps. Ideální pro firmy na kontrolu jízdy jejich zaměstnanců.


Ochrana při parkování

Tento mód slouží k ochraně vozidla před poškozením či ztrátou věcí. Pokud kamera zaznamená pohyb před automobilem, pořídí krátký záznam. Reaguje i při nadměrných otřesech.

Vypnuto
kamera

Vypnuto

Není vyplněn Alternativní text k fotografii!

Získaná ocenění

Kamera si právě díky kvalitě obrazu a celkovém technickém provedení vysloužila ocenění renomovaných odborníků a magazínů jako: „TOUCH IT“, „PC REVUE“, „TECHBOX“.


Vypnuto
DOD

Obsah balení

Příslušenství
 

  • Profi kamera do auta DOD LS470W
  • Nabíječka do auta 12-24 V (prodlužovací kabel 4M)
  • Přísavka na sklo
  • 3M adhesivní držák
  • CD s DOD GPS player 2.0
  • Manuál v češtině

Parametry a specifikace

Vnitřní paměť
0 MB (0 GB) Hotovo!
Max. velikost SD karty
32,77 GB Hotovo!
Hmotnost
100 g Hotovo!
Šířka
11,25 cm Hotovo!

Paměť a ukládání

Vnitřní paměť
0 MB (0 GB) Hotovo!
Max. velikost SD karty
32,77 GB Hotovo!

Rozměry a hmotnost

Hmotnost
100 g Hotovo!
Šířka
11,25 cm Hotovo!
Výška
6,1 cm Hotovo!
Hloubka
3,43 cm Hotovo!

Typ a funkce

Funkce
Akumulátorové napájení Hotovo!

Baterie

Typ napájení
Akumulátor Hotovo!
Kapacita baterie
200 mAh Hotovo!
Více parametrů
Poznámka:

Všechny kamery do auta ve zpětném zrcátku, duální kamery do auta, a kamery do auta s GPS.

Všechny kamery na motorku a couvací kamery do auta.

Na baterii či akumulátor, které mohou být součástí produktu, se vztahuje doba životnosti v délce šesti měsíců, protože se jedná o spotřební materiál.

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

Táto diskusia je určená na výmenu informácií medzi zákazníkmi. Ak nebude Vaša otázka zodpovedaná do 48 hodín, odpovie vám na ňu odborník Alza.sk Už prešlo 48 hodín :-)

Aký CPL filter treba na túto kameru?

Dobrý den mám problém se svojí dod ls470w při správném nastavení autokamery se mi stává cca každé 10-15 rozjetí že mi autokamera nezačne nahrávat po rozjetí vozidla,mám trvalé napájení,formát karty proveden.Stává se to někomu ,ví jak problém odstranit? nebo je to na reklamaci? děkuji za info

Dobrý den, u zboží je poznámka doprava zdarma, pokud však chci ukončit košík, při splnění všech podmínek pro dopravu zdarma, tak se mi cena dopravy započítá?

Diskuze a poradna k DOD LS470W
Příslušenství pro DOD LS470W Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si DOD LS470W.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací