Během svátku 28.10. jsou uzavřeny pobočky Děčín, Kladno, Brno-Lískovec a Frýdek-Místek. Všechny ostatní pobočky zůstávají otevřené pro výdej objednávek.
Mastercard Obchodník roku 2021 Výhodné nákupy pro živnostníky

Monster Hunter World: Iceborne (NOVINKA) – Do hry přichází další nebezpečné monstrum

Zobrazit katalog

Recenze

Aktualizováno

Monster Hunter World: Iceborne je vynikající rozšíření, které by si díky množství nového obsahu nejeden člověk mohl lehce splést se samostatnou plnou hrou. Tvůrci ze studia Capcom ovšem nepolevují a do svého akčního RPG nestřídmě přidávají nové a nové věci, jako třeba teď stvůru jménem Stygian Zinogre. Více se o této bestii dozvíte v naší novince.

NovinkyRecenze (PS4)Dojmy z hraní


• Žánr: Akční RPG • Multiplayer: Ano • Vývojář: Capcom • Vydavatel: Capcom • Platformy a Datum vydání: PS4Xbox One (6. září 2019); PC (9. ledna 2020) Homepage • Čeština: Ne


Části článku:


Monster Hunter World: Iceborne – Novinky

  1. (27. 11. 2019) Stygian Zinogre vám ze života udělá peklo
  2. (22. 8. 2019) Seznamte se, tohle je Old Everwyrm
  3. (15. 7. 2019) DLC Iceborne – zmrzlá krajina a termální proudy
  4. HW nároky pro Monster Hunter World PC

Stygian Zinogre vám ze života udělá peklo

• Novinka: 27. 11. 2019 • Autor: Štěpán Lenk

Nejnovější potvůrka, která rozšíří již tak impresivní katalog lovné zvěře v Monster Hunter World: Iceborne, se jmenuje Stygian Zinogre, a už na první pohled se jedná o mazlíka k pohledání. Tato obří agresivní bestie oplývá zuby i drápy ostrými jako břitva, a aby toho nebylo málo, žije v symbióze s brouky rodu Dracophage, jejichž roj dokáže po nešťastných lovcích střílet jako ze samopalu.

Monster Hunter World: Iceborne – Stygian Zinogre (trailer)

Stygian Zinogre nebude žádné ořezávátko. Dost možná nadělá ořezávátka z vás!

Více detailů o tomto stvoření zatím není známo, jisté ale je, že dorazí již 5. prosince 2019, přičemž by společně s ním měl být do hry přidán i zbrusu nový region. Meteorologové tedy sice věští mírnou zimu, vy si ale můžete být jisti, že v Monster Hunter World: Iceborne s příchodem Stygian Zinogra pořádně přituhne.

Rozšíření Monster Hunter World: Iceborne je momentálně dostupné pouze na konzolích PS4 a Xbox One, vydání PC verze je plánováno na 9. ledna 2020.

• Zdroje: monsterhunter.com, YouTube (Monster Hunter)



Seznamte se, tohle je Old Everwyrm

• Novinka: 22. 8. 2019 • Autor: Štěpán Lenk

Hlavním záporákem DLC Iceborne, respektive vaší hlavní kořistí, bude bytost zvaná Old Everwyrm, tedy ještě něco většího, silnějšího a nebezpečnějšího než potvory řádu Elder Dragons, které už si ostřílení lovci pomalu dávají k snídani. Tato bestie ovšem bude přímo nepředstavitelnou hrozbou pro celý svět, jelikož její síla je nezměrná a vyhladit celé ekosystémy pro ni není žádný velký problém.

Monster Hunter World: Iceborne – Old Everwyrm Trailer

Titulní potvora se v traileru moc neohřeje, prostor ale dostanou jiní nepřátele, kteří budou v DLC Iceborne usilovat o váš život.

V novém traileru se ale Old Everwyrm objeví pouze v náznacích,  tvůrci zjevně nechtějí vyložit všechna esa na stůl ještě před vydáním. Více prostoru díky tomu dostane již dříve avizovaný Elder Dragon Velkhana, jež bude schopen opravdu nepříjemných rychlých útoků, podle všeho ale dokáže i tvořit ledové stěny či krusty, za kterými se může schovat v případě potřeby.

Zbytek traileru pak v rychlém sledu ukáže další z potenciálních kořistí, které vám v průběhu DLC Iceborne pravděpodobně zkříží cestu. A jestli něco studio Capcom umí, je to rozhodně design monster. Obzvláště na mne zapůsobil drak s tesáky šavlozubého tygra, jehož bleskurychlé skoky a výpady vstříc lovci budou jemně řečeno nepochybně velmi nepříjemné. Jak moc nepříjemné opravdu budou, se ale dozvíme již brzy, rozsáhlá expanze Monster Hunter: World zvaná Iceborne totiž vychází již 6. září 2019 pro PC, PS4 a Xbox One.

• Zdroje: monsterhunter.com, YouTube (Monster Hunter), vlastní



DLC Iceborne – zmrzlá krajina a termální proudy

• Novinka: 15. 7. 2019 • Autor: Štěpán Lenk

Že budeme v Monster Hunter World: Iceborne lovit a bojovat se spoustou obřích příšer, to už asi překvapí jen málokoho, koneckonců, celá série je na této premise postavená. Nejnovější trailer ale ukazuje, že výlet na sněhem pokrytý ostrov Hoarfrost Reach nestrávíme jen stavěním sněhuláků a koulováním, budeme se také mít kde ohřát, a to pořádně.

Monster Hunter World: Iceborne – Glavenus Trailer

Sníh, monstra a termální lázně. To vše a ještě víc vám nabídne nový trailer na DLC Iceborne.

Iceborne totiž svým hráčům nabídne i rozsáhlé lázně a sauny, které zřejmě budou sloužit jako centrální hub. Oddávat se tak budeme moci hřejivým koupelím, zdraví prospěšným parním lázním, ale i hrátkám s naším věrným kočičím parťákem, případně s dalšími roztomilými zvířátky, které se budou ochomýtat kolem. Podle trailer se zřejmě můžeme opět těšit i na svojí vlastní customizovatelnou kajutu, jenž nepochybně ještě prohloubí pocit tepla domova. A to je vše, co by si lovec obřích monster po náročném dni mohl přát.

• Zdroje: YouTube (Monster Hunter), vlastní

Obsah recenze Monster Hunter World: Iceborne (PS4)

  1. Pro výzkum cokoli!
  2. Iceborne – spousta věcí navíc, jádro zůstalo stejné
  3. Nová báze nabídne teplo domova uprostřed zamrzlé krajiny
  4. Má DLC Iceborne i nějaké nedostatky?
  5. A co závěrem? Hřejivá slova chvály nebo závěje kritiky?
  6. Recenze Monster Hunter World: Iceborne: závěrečné hodnocení
  7. HW nároky pro Monster Hunter World PC

Pro výzkum cokoli!

• Recenze: 5. 9. 2019 • Autor: Štěpán Lenk

Pokud jste už celí nedočkaví a ve sněžnicích přešlapujete u své oblíbené herní platformy, nebuďte tak hrr. DLC Iceborne se vám totiž zpřístupní až po dohrání hlavní dějové linie původní hry, přičemž musíte mít Hunter Rank alespoň na úrovni 16. To asi u většiny hráčů problém nebude, ale přijde mi fér to na začátek uvést. Pokud splňujete obě tyto podmínky, nic vám nebrání se hned pustit do hraní.

Monster Hunter World: Iceborne; wallpaper: cover

Vyšetřování zvláštního chování některých monster zavede Výzkumnou komisi až na práh nového světa.

Jakožto lovec pracující pro věhlasnou Výzkumnou komisi během rutinní expedice zpozorujete desítky monster druhu Legiana letících kamsi na otevřené moře – jako by je tam něco vábilo. Toto prapodivné chování samozřejmě pozornosti komise neunikne a její členové se společně s vámi okamžitě vydávají celou záležitost vyšetřit a vědecky popsat. Toto pronásledování vás zavede až na dosud neobjevený zamrzlý ostrov, nepochybně plný nových, nezdokumentovaných monster a dalších nebezpečí. Jaká další tajemství ovšem tato dosud neprobádaná země skrývá?

Takto začíná nejnovější kapitola z univerza Monster Hunter. Co se kvality příběhu týče, drží se přibližně na stejné úrovni jako ten v původní hře. Jeho základní funkcí je opodstatnit všechno to řezání přerostlých monster třímetrovým mečem, story ale hezky odsýpá a všechno je podáno s takovým až roztomilým nadhledem, že se člověk často neubrání úsměvu. Ta hra má totiž šarm, který jinak vcelku přímočarý příběh hravě vyváží a zaručí, že si nové dobrodružství prostě a jednoduše užijete. Troufám si ale říci, že kvůli ději mnoho lidí Monster Hunter nehraje, jak se tedy povedly další aspekty DLC Iceborne?

Iceborne – spousta věcí navíc, jádro zůstalo stejné

V první řadě by bylo dobré si říct jednu věc. Jádro hry Monster Hunter: World expanze Iceborne nijak zásadně nemění. Stále se jedná o ten samý koloběh lovení monster, farmení materiálů a craftingu lepší výbavy pro lovení ještě silnějších monster. A následné craftování ještě silnějších zbraní a brnění. A následné lovení ještě silnějších… Prostě stále dokola. Pokud na vás toto kolečko fungovalo v základní hře, máte vyhráno. A pokud ne, Iceborne z vás fanouška série Monster Hunter nejspíš neudělá. Leda by vaším nejoblíbenějším ročním obdobím byla zima.

Monster Hunter World: Iceborne – Story Trailer

Mrkněte na příběhový trailer, který vám trochu osvětlí základní dějové pozadí DLC Iceborne.

Hlavním tahákem DLC Iceborne je zcela určitě nová lokace zvaná Hoarfrost Reach. V momentě, kdy poprvé vstoupíte na zamrzlé pláně a začnete se brodit půlmetrovou vrstvou sněhu, se okamžitě začnete poohlížet po teplém svetru a čepici, protože atmosféra je fantastická. Krásně zpracovanou přírodou oplývala už původní hra a expanze na ni v tomto ohledu navazuje.

Krajina Hoarfrost Reach je navzdory své zasněžené podstatě i překvapivě vizuálně rozmanitá – naleznete zde lesy, sněžné pláně, hory pokryté ledovou krustou, ale také podzemní jeskyně, zamrzlá jezera a hřejivé oblasti kolem horkých gejzírů. Do toho všeho se čas od času ukáže i slunce, a když se při jeho západu všechen ten led a sníh zalije narůžovělým světlem červánků, je opravdu na co se koukat.

Iceborne navíc neždíme novou lokaci do mrtě, v rámci příběhu a vedlejších úkolů se vracíte i na již známá místa z původní hry a je to jedině dobře. Hoarfrost Reach je prostě nově objevenou výspou stávajícího světa, která pouze rozšiřuje vaše možnosti, ale nijak vás nelimituje a tím, že často cestujete zpět na známá místa, se vám jen tak neokouká. Dost už ale o krajině, podobné výjevy můžeme ventilovat třeba na srazu přátel a fanoušků Ladovské zimy, teď bychom si hlavně měli říci, jaké novinky z hlediska hratelnosti tedy expanze Iceborne do hry přinesla?

Monster Hunter World: Iceborne; screenshot: konflikt Monster Hunter World: Iceborne; screenshot: Zinogre

Do vašeho souboje se často připletou i další zástupci lokální fauny. Bohužel to většinou nejsou zrovna vítaní hosté.

Není toho málo. Studené podnebí s sebou například nese několik nepříjemností. Kromě toho, že brodění se závějemi vás logicky zpomaluje, v nízkých teplotách se velmi rychle spotřebovává stamina. Vaším nejlepším kamarádem se tak stane Hot Drink, nápoj ukuchtěný z pálivých papriček rostoucích ve volné přírodě, jež vás před mrazem na chvíli ochrání. Zdravíme Linka z Breath of the Wild.

Víceúčelový prak Slinger už konečně můžete používat kdykoli, třeba i se zbraní v ruce, což předtím nešlo a je to vynikající změna. Prostě jen namíříte, vypálíte a jdete zase rubat. Prosté a geniální. Další novotou je doposud neznámý speciální přitahovací hák (The Clutch Claw), kterým se můžete rychle přitáhnout na hřbet (či jiné části těla) monstra a zasadit mu pár nepříjemných ran. Doporučuji ale nepoužívat v situaci, kdy je monstrum rozpáleno vztekem do běla, jelikož vás prostě setřese a můžete přijít klidně o polovinu zdraví. Vyzkoušeno za vás.

Samozřejmostí jsou monstra nová (případně nové variace starých známých) a nové zbroje, které si můžete z nafarmených materiálů ukout pro vlastní ochranu. S tím je spojená i nová úroveň Master Rank, kterou si budete plněním questů v expanzi Iceborne postupně zvyšovat a tím si zpřístupňovat stále náročnější lovecké výzvy.

Monster Hunter World: Iceborne; screenshot: kooperace Monster Hunter World: Iceborne; screenshot: multiplayer

Kooperativní hra byla ohromně zábavná už v Monster Hunter: World a v expanzi Iceborne tomu není jinak.

Nová báze nabídne teplo domova uprostřed zamrzlé krajiny

Za zmínku stojí i čerstvě vybudovaná základna Výzkumné komise na Hoarfrost Reach. Toto místo zvané Seliana je vlastně obdobou Astery ze základní hry, nějakou tu nadstavbu zde ale přeci jen najdeme. V první řadě tu máme rozměrný Gathering Hub, kde se můžete s ostatními hráči (či vaším kočičím parťákem Palicem) oddávat saunám, horké koupeli nohou či si jen sednout do kantýny a hodovat. Bohužel v době psaní recenze toto společenské centrum zelo prázdnotou, jsem si ale jist, že až se hra zpřístupní všem hráčů v den vydání, tyto prostory se velmi rychle zaplní.

Stejně jako v Asteře i Seliana vám nabídne vlastní soukromé komnaty, tentokrát si je ale budete moci v mnoha ohledech upravit a vyzdobit podle svého vkusu. Měnit můžete barvy či materiál zdí, podlahy, závěsy, stoly, židle, postel, poličky, knihovny, je toho prostě spousta. Jedná se sice o veskrze kosmetické záležitosti, přesto jsem upravováním vlastní „kajuty” strávil poměrně dost času a rád se tam vracel.

V Selianě také nyní najdete i jednoduchou, leč zábavnou minihru Steamworks, kde hádáním správného pořadí aktivace parních ventilů (je to zábavnější, než to zní) vyhráváte materiální odměny. Samozřejmostí jsou nové Bounty, Expedice a další vedlejší úkoly, kterými si vyděláváte herní měnu a získáváte další materiály na crafting. Společně s příběhem tak díky tomu můžete v expanzi Iceborne strávit desítky hodin. A věřte mi, že se nudit nebudete.

Monster Hunter World: Iceborne; screenshot: Hoarfrost Reach

Hoarfrost Reach je sice krajina z větší části pokrytá ledem a sněhem, přesto má své nezaměnitelné kouzlo.

Má DLC Iceborne i nějaké nedostatky?

V předchozích odstavcích jsem  převážně chválil, má ale Iceborne i nějaké chyby? Jak se to vezme. Technicky vzato ano, zároveň je ale povětšinou podědilo z původní hry. Soubojový systém je stále lehce neohrabaný (byť zábavný) a trefit se do obřích monster je občas až překvapivě obtížné. Jakmile začnete útok, jste zamčeni v animaci pohybu a nemáte šanci nijak změnit směr úderu, což je místy značně otravné. Je to částečně poplatné tomu, že se většinou oháníte obrovskými zbraněmi, takže váha a setrvačnost zde hraje svoji roli, ovládání by ale prostě mohlo být o trochu citlivější.

A když už jsme nakousli souboje, ve vypjatých chvílích dokáže pořádně pozlobit kamera, zejména při používání The Clutch Claw hra někdy neví, jestli se zaměřit spíše na vás, nebo na to monstrum, kterému sedíte na hřbetě. Ve výsledku často nevidíte ani jedno z toho, tak prostě jen mačkáte útok a doufáte, že to nějak dopadne a kamera se umoudří.

A co závěrem? Hřejivá slova chvály nebo závěje kritiky?

A jak vlastně Monster Hunter World: Iceborne dopadlo? Velmi dobře. Je to povedené rozšíření vynikající základní hry, které nabízí i ostříleným lovcům nové výzvy a spoustu obsahu navíc. Díky stále výborné hratelnosti pak ve sněhových závějích Hoarfrost Reach můžete strávit nemálo sychravých podzimních večerů. Tak se teple oblečte, nabruste svůj obří meč a vyrazte na lov. Expanze Iceborne vychází 6. září 2019 pro PS4 a Xbox One, PC verze by měla dorazit na začátku roku 2020.

Tato recenze byla napsaná pro PS4 verzi.

• Zdroje: Vlastní

Recenze Monster Hunter World: Iceborne: závěrečné hodnocení

    Hodnocení 85 % Alza Magazín
Hlavní parametry: Hratelnost
85 %
Audiovizuální zpracování
80 %
Znovuhratelnost
80 %
Monster Hunter World: Iceborne; recenze

Klady

  • Nová lokace Hoarfrost Reach
  • Krásně zpracovaná příroda
  • Nová monstra a výbava
  • Upravený Slinger The Clutch Claw

Zápory

  • Soubojový systém je stále trochu těžkopádný
  • Občas dosti zmatená kamera
Štěpán Lenk

Štěpán Lenk

Psaní o videohrách, ať už ve formě samostatných článků nebo recenzí, se věnuji přibližně od roku 2017, kdy jsem svými texty začal přispívat na server Zing.cz, abych posléze napevno zakotvil v redakci Alza Magazínu. Mými oblíbenými žánry jsou RPG a akční adventury z pohledu třetí osoby, nepohrdnu ale i nějakým tím zápasem o přežití v battle royale titulech. Obecně ale u her razím heslo, že skvělá hratelnost je nadřazená nabušené grafice.

Monster Hunter World: Iceborne – Dojmy z hraní

  1. Monster Hunter World: Iceborne - mrzne, až praští
  2. Stará dobrá hratelnost s jinovatkou na vrchu
  3. Předvedlo DLC Iceborne v betě nějaké zásadní změny?
  4. HW nároky pro Monster Hunter World: Iceborne PC

Monster Hunter World: Iceborne – mrzne, až praští

• Dojmy z hraní: 29. 6. 2019 • Autor: Štěpán Lenk

Beta test probíhal o víkendu od 21. do 24. června, mohli si jej ale užít pouze hráči vlastnící konzoli PS4. Ihned po spuštění bylo jasné, že největší novinkou DLC Iceborne je samozřejmě opravdu razantní změna prostředí – z vlhkých džunglí a sluncem rozpálených pouští přímo na sněhem pokrytý promrzlý ostrov – je to opravdu velký skok, který zimomřiví lidé ponesou těžce. A ačkoli se na hratelnosti nic moc nemění, vizuálně se jedná o naprosto nový zážitek.

Monster Hunter World: Iceborne - Gameplay Reveal Trailer | PS4

Z tropického podnebí na zamrzlé pláně – to je DLC Iceborne.

Až se v roli svého lovce poprvé obléknete do zimního kožichu, popadnete svoji (pro sérii Monster Hunter typickou) obří zbraň a vypravíte se po zamrzlých pláních ostrova Hoarfrost Reach, budete sledovat zdejší faunu připomínající Cestu do pravěku a ledová zem vám bude křupat pod nohama, budete uneseni. Monster Hunter: World měl zpracování přírody zmáknuté na jedničku a Iceborne zjevně nebude pozadu.

Stará dobrá hratelnost s jinovatkou na vrchu

Co se hratelnosti týče, pokud máte s nějakou hrou ze série Monster Hunter zkušenosti, s posledním dílem zejména, budete v Iceborne jako doma. Prostě dostanete zakázku na ulovení nějakého zvířete, zpravidla několikrát většího a zubatějšího než vy, načež se vypravíte do divočiny, podle stop vypátráte svůj cíl a pokusíte se jeho hlavu dostat nad svůj krb v podobě trofeje. Beta test DLC Iceborne pak svých hráčům nabídl hned 3 lovecké výpravy – obří leguán s ještě větším apetitem Great Jagras pro veterány Monster Hunter: World nebyl ničím neznámým, naopak. Úkol se také odehrával ve stejném prostředí jako základní hra, jednalo se tedy o jakousi „úvodní”, nepříliš těžkou zakázku.

Banbaro, srstí porostlý dinosaurus s hlavou losa, schopný pomocí svých majestátních parohů vrhat kmeny stromů, balvany a obří sněhové koule vstříc nebojácným lovcům, už představoval docela slušnou výzvu, přesto se po chvíli zápolení nakonec odebral do věčných lovišť.

Monster Hunter World: Iceborne Beta Banbaro Hunt PS4 | Alza Magazín (Gameplay)

Mláďátka Banbara musí být určitě roztomilá. Z dospělého kusu jde ale jednoznačně respekt.

A konečně třetím a finálním úkolem beta testu DLC Iceborne bylo skolení tvora zvaného Tigrex, děsivě obratnou kombinaci Tyranosaura a draka z vašich nejhorších nočních můr. Jeho rychlé útoky mě nenechaly vydechnout ani na vteřinu a udolat jej skutečně nebylo nic jednoduchého, zvláště v šibeničním 20minutovém limitu společném pro všechny 3 questy.

Původní verze Monster Hunter: World mimo jiné vynikala i opravdu zdařilým designem monster, zvířat a přírody a já po několika hodinách strávených v expanzi Iceborne mohu s radostí prohlásit, že toto rozšíření evidentně pokračuje v nastoleném duchu. Což je jedině dobře.

Monster Hunter World: Iceborne; gameplay: západ Monster Hunter World: Iceborne; gameplay: mamuti Monster Hunter World: Iceborne; gameplay: les

Kdo říkal, že zimní krajina musí být jen v nudných odstínech bílé s trochou modré?

Předvedlo DLC Iceborne v betě nějaké zásadní změny?

Co si budeme povídat, Iceborne nijak zásadně hratelnost Monster Hunter: World nepromění, spíš nás prostě jen vyšle na loveckou výpravu na zamrzlý ostrov a sem tam něco vylepší či vyladí. Ti z vás, kteří jsou citliví na promrzlé prsty u nohou, určitě ocení možnost využít nového přírodního transportu krajinou – na zádech přerostlé skunko-veverky, kterou si můžete zavolat na povel.

Relativně velká změna se dotkla Slingeru, víceúčelového zápěstního praku schopného vystřelovat nejrůznější projektily – od obyčejného kamení po výbušné a oslepující bombičky. Když jste tuto vychytávku chtěli používat v původním Monster Hunter: World, museli jste nejprve zandat svoji zbraň, v Iceborne ale tato nutnost odpadá a ze slingeru můžete nově střílet prakticky kdykoli. Potěší.

Monster Hunter World: Iceborne; gameplay: transport Monster Hunter World: Iceborne; gameplay: krajina Monster Hunter World: Iceborne; gameplay: tigrex

DLC Iceborne opět nabídne krásně zpracovanou idylickou krajinu. Bohužel zde žije i agresivní Tigrex, který vám určitě nejednou zkazí den.

Novinkou je také i přitahovací hák zvaný Clutch Claw, kterým se můžete, překvapivě, přitáhnout na slabé části jednotlivých monster a zasadit jim tak nepříjemné rány. Vaše kořist ale samozřejmě proti tomuto útoku není bezbranná a snadno vás může setřást a následně zadupat do země. Vyplatí se tedy Clutch Claw používat s rozmyslem, podle mého názoru se ale jedná o povedené rozšíření již tak obsáhlého arzenálu.

Celkově Iceborne tak do hry Monster Hunter: World nějakou zásadní revoluci herních mechanismů nejspíš nepřinese. Jednoznačně se ale můžeme znovu těšit na krásně zpracovaný svět, zbrusu novou oblast a monstra a spoustu hodin zábavy. Mimochodem, pokud jste tento beta test propásli, od 28. června do 1. července 2019 poběží druhý termín, doporučuji si to tedy poznamenat do deníčku. Oficiálně DLC Iceborne vyjde 6. září 2019 pro PS4 a Xbox One a na PC dorazí někdy v zimě tohoto roku. Nevím, jak vy, ale já vytahuji jehlice a jdu si uplést nějakou fešnou šálu a rukavice. Vzhledem k mým pletacím schopnostem to tak akorát stihnu.

• Zdroje: Vlastní

HW nároky pro Monster Hunter World PC



Minimální HW požadavky Doporučené HW požadavky
Operační systém Windows 7 64-bit Windows 7 64-bit
Procesor Intel Core i5-4460 3.2GHz / AMD FX-6300 Intel Core i7-3770 4-Core 3.4GHz / AMD Ryzen R5 1500X
Grafická karta NVIDIA GeForce GTX 760 / Radeon R7 260X v3 NVIDIA GeForce GTX 1060 / Radeon RX 570X
DirectX DirectX 11.0 DirectX 11.0
Operační paměť 8 GB 8 GB
Pevný disk 20 GB 20 GB

S jakým herním PC na Monster Hunter World?

Chcete si ulehčit výběr? Níže pro vás máme tipy na vhodné herní počítače podle náročnosti.

Alza GameBox GTX1660 Lite

Minimální požadavky:

Alza GameBox GTX1660 Lite

Alza GameBox RTX2060

Doporučené požadavky:

Alza GameBox RTX2060

Alza BattleBox RTX2080S Cougar

Pro náročné:

Alza BattleBox RTX2080S Cougar

i Mohlo by vás zajímat
Alza Magazín

Jsme Alza Magazín

Všechny naše články, kde se dočtete nejen o informacích ze světa her, herního hardwaru a mobilních technologií, naleznete na stránkách Alza Magazínu. Naše herní recenze a zpravodajství můžete sledovat také na kanále Alza Gaming (facebook, instagram), kde se kromě denního přídělu novinek, dojmů, recenzí a memů můžete těšit také na pravidelné soutěže.

Monster Hunter World: Iceborne vychází 6. zaří 2019 na PS4 a Xbox One, na PC dorazí na začátku roku 2020. O novinkách vás budeme informovat.

Monster Hunter World: Iceborne Digital Deluxe Edition - Xbox Digital
Hra na konzoli - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licence, klíč pro Xbox Live, žánr: akční a RPG

1 299,- bez DPH 1 074,-
Koupit
Ihned ke stažení
Objednací kód: MXESD1264
Monster Hunter World: Iceborne - Xbox Digital
Herní doplněk / DLC - Xbox One S/Xbox One X, elektronická licence, klíč pro Xbox Live, žánr: Akční a RPG, pro uplatnění je vyžadována základní hra, pro online hraní vyžaduje předplatné Xbox Live

1 049,- bez DPH 867,-
Koupit
Ihned ke stažení
Objednací kód: MXESD1263
Monster Hunter: World - Xbox Digital
Hra na konzoli - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licence, klíč pro Xbox Live, žánr: RPG, pro online hraní vyžaduje předplatné Xbox Live Gold

1 299,- bez DPH 1 074,-
Koupit
Ihned ke stažení
Objednací kód: MXESD0974
Monster Hunter: World - Deluxe Edition - Xbox Digital
Hra na konzoli - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licence, klíč pro Xbox Live, žánr: RPG, pro online hraní vyžaduje předplatné Xbox Live Gold

1 539,- bez DPH 1 272,-
Koupit
Ihned ke stažení
Objednací kód: MXESD0975
0
Vytisknout
Zkuste nové Alza Premium Moje Alza Přihlásit Pro organizace Jak nakoupit
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi