Léto s Alzou Grilovací sezóna

Recenze A4tech Bloody B-071

Zobrazit katalog
A4tech Bloody B-071 - Herní podložka pod myš

Recenze A4tech Bloody B-071

Zajímají Vás názory a recenze na A4tech Bloody B-071? U nás má zatím hodnocení 4,6 z 5 hvězdiček od 113 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s A4tech Bloody B-071. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na A4tech Bloody B-071 i vy.
199,-
Skladem > 10 ks
Máte otázku? Vyhledejte si odpověď.
Nenašli jste odpověď na svůj dotaz?
Položit otázku
4,6
Hodnotilo 113 zákazníků
Napsat recenzi
5 84 ×
4 18 ×
3 7 ×
2 1 ×
1 3 ×
1 000+ zákazníků již zakoupilo
90 % zákazníků doporučuje

Uživatelské recenze

Zákazník 31.12.2013
ok
ok
Jakub, ledeč nad sázavou 09.10.2013
suprová cena kvalita suprová žádné
Jaroslav, Jezeřany Maršovice 11.08.2013
Skvělá a velká podložka pro hráče! Po podložce se velmi dobře jezdí s myší. Rozhodně vám pomůže střelit headshot nepříteli! :-) Vzhled Nejsou!
Jakub, Zruč nad Sázavou 17.06.2013
dostatečná velikost kvalitní materiál
Dominik, Vysoké Veselí 09.06.2013
velká dobře se na ní hraje vypadá pěkně nic
Patricie 17.07.2017
Krásně po ní jezdí myš Vydržela mi dva roky než byla prošoupaná na místě kde hraji, a jdu si koupit znovu tuto protože ji věřím.
David, Kladno 17.11.2014
Podložku mám přes půl roku a jsem s ní absolutně spokojený :) Stále vypaná jak nová. Je absolutně nepoškozená a skluz je na ní velmi perfektní. Používám na ní myš A4 tech R8 Bloody a perfektní.
Vzhled skluz odolnost Trvá delší dobu než se narovná u krajů, ale na hraní to nemá absolutně vliv ;)
Gamer 21.09.2014
Podložku mám cca týden a jsem velmi spokojen. S herní myší X7 si dobře rozumí a perfektně se ovládá. I přes 4mm a obšitý okraj nemám otlačenou ruku. Rozměr považuji za ideální, pokud nehledáte plachyty na stůl. Během nekolika dní se krásně vyrovnala, stačilo jen přehnout proti směru.
Obšitý okraj Povrch Cena Decentní design Rozměr Na hladkém povrchu může cestovat (dřevěný stůl je ok)
Radek, Osová Bítýška 19.09.2014
Velikost Design (jestli vám na stole podkluzuje, tak tačí když spodek přetřete mokrou hadrou) nic
Tomáš, Praha 4 07.09.2014
Nemám co dodat. Myš po ní jezdí jedna básen. Vůbec se nechce narovnat. A to i po delší době.
123 ...
 
Zkuste nové Alza Premium Moje Alza Přihlásit Pro organizace Jak nakoupit
P-DC1-WEB23
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi