Valentýnské TOPky Valentýnské TOPky

Recenze A4tech F5 V-Track

Zobrazit katalog
A4tech F5 V-Track - Herní myš

Recenze A4tech F5 V-Track

Zajímají Vás názory a recenze na A4tech F5 V-Track? U nás má zatím hodnocení 4,7 z 5 hvězdiček od 278 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s A4tech F5 V-Track. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na A4tech F5 V-Track i vy.
709,-
Skladem > 5 ks

Uživatelské recenze

Alza.cz hodnotí
Vratislav, Praha - Zbraslav 06.03.2013
mam ji uz skoro rok a vse v pohode, akorat na diablo jsem si musel koupit origo mys, tahle ma vetsi odpor na click a po hodine nepretrzityho klikani z toho docela boli prst :D :D :D jinak pecka na FPS atd........ asi nic
Josef, Dolní Rořinka 20.03.2013
pěkná, levná a funguje skvěle. nic
Petr, Praha 3 07.02.2013
příjemné držení kvalitní a dlouhý kabel přesnost
Jan, Benecko 01.12.2013
nová verze modelu, který jsem používal několik let vzhled padne mi do ruky V-Track, povrchově prizpůsobivá kabel podle mě něco vydrží rozsah dpi 5 libovolně nastavitelných módů hlasitější klikání - vadí spíše lidem okolo, než mně možná trochu méně přizpůsobivý kabel další nenacházím
Daniel, Lázně Bohdaneč 27.04.2013
Ergonomický tvar= dobře padne do ruky Poměr cena-výkon Design Tlačítko na dvojklik Dlouhý 1.8m kabel V několika hrách nelze nastavit ovládání na jednotlivá tlačítka myši. Přibalený software je ve 4 Modech naprosto stejný
Zakaznik 13.07.2016
mal som ju 6 rokou a kupil som si ju znova je to proste ppc zalezitost. nastavitelne dpi a teflonovy povrch all good babe nevie varit
Václav, Liberec 25-Vesec 30.07.2013
výborná herní myška makra paměť bezva snímač nic
Radek, Lidečko 09.05.2013
Spousta tlačítek Textilovaný povrch kabelu Nastavitelné tlačítka a rozlíšení W-Track Vůbec nic :)
Václav, Liberec 14 05.03.2013
Přesný pohyb, funkce ke změně dpi, boční tlačítka,apod zatím žádný
Michal, Praha 4 - Lhotka 07.02.2013
padne do ruky pletený kabel protiskluz. povrch nastavení dpi vše ok nemá závaží na změnu váhy
123 ...
 
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací