PET PET

Recenze A4tech F5 V-Track

Zobrazit katalog
A4tech F5 V-Track - Herní myš

Recenze A4tech F5 V-Track

Zajímají Vás názory a recenze na A4tech F5 V-Track? U nás má zatím hodnocení 4,7 z 5 hvězdiček od 300 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s A4tech F5 V-Track. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na A4tech F5 V-Track i vy.
699,-
Skladem > 5 ks
Do košíku Více informací

Uživatelské recenze

František, Hradčoviceflag
Hodnoceno 04.02.2024, varianta A4tech F5 V-Track
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Tento typ myši používám už dlouhá léta pro domácí, ale i pracovní využití (CAD). Vydrží zhruba 3 roky intenzivního používání.
Pro pravou ruku příjemný tvar i povrch
Programovatelná tlačítka
Nastavitelná rychlost
Veškeré nastavení se dá uložit do souboru
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 05.01.2024, varianta A4tech F5 V-Track
Ověřený nákup
Povrch myši je velmi drsný a myš velmi hlasitě kliká
0 ×Nahlásit
František, Píšťflag
Hodnoceno 02.01.2024, varianta A4tech F5 V-Track
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
dobré zkušenosti s produktem
0 ×Nahlásit
Petr, Hronov 1flag
Hodnoceno 21.09.2023, varianta A4tech F5 V-Track
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
ideální velikost pro větší ruku
spolehlivá, přesná
0 ×Nahlásit
Marek, Havirov Prostredni Sucháflag
Hodnoceno 08.09.2023, varianta A4tech F5 V-Track
Ověřený nákup
Hodně podceňovaná herni myš. Jinou už nekupuji, vydrží i 10 let
0 ×Nahlásit
Daniel, Kašniceflag
Hodnoceno 22.05.2023, varianta A4tech F5 V-Track
Ověřený nákup
Kdyby byly lepší ovladač, s příjemnějším nastavení, zrušení toho blikání tak by to bylo 10/10, teď jen 9/10. A jestli to tam někde je.. tak je to tak blbě vidět, že je to stejně chyba.
Padne do ruky
Příjemný povrch
Tak akorát tlačítek
Tlačítko bliká pořád, ani v ovladačích pro myš není možná změna.
5 módů rychlostí DPI, trošku otravné nastavení
0 ×Nahlásit
Milan, 30100, Plzeň - Jižní Předměstíflag
Hodnoceno 19.05.2023, varianta A4tech F5 V-Track
Ověřený nákup
Lehká, dobře ovladatelná.
0 ×Nahlásit
Martin, Znojmoflag
Hodnoceno 08.03.2023, varianta A4tech F5 V-Track
Ověřený nákup
skvělá myš na hraní, používám tento typ už řadu let.
nic
0 ×Nahlásit
Jiří, Brnoflag
Hodnoceno 17.02.2023, varianta A4tech F5 V-Track
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Je to moje oblíbená značka a skvěle funguje.
0 ×Nahlásit
Lukáš, Hošťálkováflag
Hodnoceno 15.02.2023, varianta A4tech F5 V-Track
Ověřený nákup
Myš po odzkoušení vrácena, kvůli nevyhovující velikosti ( mám krátké prsty a nedostal jsem na vzdálenější boční tlačítko). Pouze osobní pohled
Vyrobena ze skvělého materiálu
Povrch skvělý na omak
Neklouže v ruce
Spousta tlačítek
Nic
0 ×Nahlásit
1 - 10 z 94
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací