Omlouváme se, ale z technických důvodů se momentálně na pobočkách může vyzvednutí zboží časově protáhnout. Na opravě usilovně pracujeme. Děkujeme za pochopení.

PET PET

Recenze A4tech G3-200N V-Track černá

Zobrazit katalog
A4tech G3-200N V-Track černá - Myš

Recenze A4tech G3-200N V-Track černá

Zajímají Vás názory a recenze na A4tech G3-200N V-Track černá? U nás má zatím hodnocení 4,5 z 5 hvězdiček od 46 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s A4tech G3-200N V-Track černá. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na A4tech G3-200N V-Track černá i vy.
349,-
Skladem 3 ks
Do košíku Více informací

Uživatelské recenze

Michal, Kladno 7flag
Hodnoceno 11.04.2024, varianta A4tech G3-200N V-Track černá
Ověřený nákup
Funguje na čemkoliv - běžně používáno jako myš k TV PC na dece na gauči bez problému
0 ×Nahlásit
Ján, Šaľaflag
Hodnoceno 03.04.2024, varianta A4tech G3-200N V-Track černá
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Tichá a úsporná.
0 ×Nahlásit
Bruno, Žilina 8flag
Hodnoceno 13.06.2022, varianta A4tech G3-200N V-Track černá
Ověřený nákup
za tú cenu nie je čo vytknúť
cena
výdrž
kvalita
0 ×Nahlásit
Firmaflag
Hodnoceno 19.01.2022, varianta A4tech G3-200N V-Track černá
Ověřený nákup
snad jen cena
Do myši se nevejdou některé nabíjecí baterie včetně Alza baterií - člověk musí seříznout doraz na krytu baterie
zapínání kliknutím
0 ×Nahlásit
František, Stropkovflag
Hodnoceno 04.09.2021, varianta A4tech G3-200N V-Track černá
Ověřený nákup
je pre ženskú ruku
0 ×Nahlásit
Daniel, Pusté Úľanyflag
Hodnoceno 22.08.2018, varianta A4tech G3-200N V-Track černá
Ověřený nákup
ľahká presná cena nízka veľmi vhodná na kancelárske potreby
nie som zvyknutí že klikanie je tak hlasité
0 ×Nahlásit
Michal, Krupka 1flag
Hodnoceno 03.11.2016, varianta A4tech G3-200N V-Track černá
Ověřený nákup
cena
zapinani klikem
provedeni
fajn drzeni
0 ×Nahlásit
Michal, Hradec Královéflag
Hodnoceno 22.10.2016, varianta A4tech G3-200N V-Track černá
Ověřený nákup
Dobrá citlivost
Dlouhá výdrž baterie
Po třech letech stále funkční, občas mi nefunguje pravé tlačítko (tak 1/100), určitě si koupím tu samou znovu
Je příšliš jednoduché stlačit prstem tlačitka, při položení ruky se mi hodně často stávalo že jsem občas klikl aniž bych chtěl, ale už jsem si na to zvyknul.
Větší hlučnost
Špatně se vyndává usb a mění se baterka, občas ji tak poškrábu. Tudíž není vhodná pro častý převoz (2x týdně), jinak to je nepodstatné
0 ×Nahlásit
Jakub, Popůvky, Brno - venkovflag
Hodnoceno 19.09.2016, varianta A4tech G3-200N V-Track černá
Ověřený nákup
skvělý design (s kombinací s klávesnicí A4tech)
Minimálně se špiní packy na spodku myši
Po více než roce stále fungují skvěle tlačítka i při hraní FPS her a strategií
0 ×Nahlásit
Peter, Rovinkaflag
Hodnoceno 05.08.2016, varianta A4tech G3-200N V-Track černá
Ověřený nákup
pomer cena kvalita
0 ×Nahlásit
1 - 10 z 22
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací