Bazarové zboží Vybav kuchyň kvalitou

Recenze A4tech G3-200N V-Track černá

Zobrazit katalog
A4tech G3-200N V-Track černá - Myš

Recenze A4tech G3-200N V-Track černá

Zajímají Vás názory a recenze na A4tech G3-200N V-Track černá? U nás má zatím hodnocení 4,5 z 5 hvězdiček od 42 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s A4tech G3-200N V-Track černá. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na A4tech G3-200N V-Track černá i vy.
259,-
Skladem > 10 ks

Uživatelské recenze

Alza.cz hodnotí
Marek, Hradec Králové 22.10.2016
Dobrá citlivost Dlouhá výdrž baterie Po třech letech stále funkční, občas mi nefunguje pravé tlačítko (tak 1/100), určitě si koupím tu samou znovu Je příšliš jednoduché stlačit prstem tlačitka, při položení ruky se mi hodně často stávalo že jsem občas klikl aniž bych chtěl, ale už jsem si na to zvyknul. Větší hlučnost Špatně se vyndává usb a mění se baterka, občas ji tak poškrábu. Tudíž není vhodná pro častý převoz (2x týdně), jinak to je nepodstatné
Jakub, Popůvky, Brno - venkov 19.09.2016
skvělý design (s kombinací s klávesnicí A4tech) Minimálně se špiní packy na spodku myši Po více než roce stále fungují skvěle tlačítka i při hraní FPS her a strategií
David, Litvínov 22.12.2013
chtěl jsem novou myš a tato je dokonalá velmi si cením to že nebyla až tolik drahá na to že je BEZDRÁTOVÁ pohodlně padne do ruky a mě se s ní skvěle pracuje herní provedení rychlá odezva dosah víc jak 10metrů žádné
Marek, Marianské Lázně 12.10.2013
levná, lehká, funkční co dodat.
Michal, Krupka 1 03.11.2016
cena zapinani klikem provedeni fajn drzeni
Ladislav, Kotvrdovice 19.11.2015
super, maximální spokojenost
Zakaznik, Praha 3 04.07.2015
vysoká výdrž baterie pohodlná do ruky příznivá cena
Tomáš 01.05.2015
Super myšák: funguje nepretržite (bez výpadkov) úsporný režim baterky cenovo dostupný Používam stále a som spokojný. Veľkosť ako klasická myš, chel som menšiu
Jiří, Ostrov 15.10.2014
lehká pouze na jednu AA baterii dobře padne do ruky dostatečná citlivost senzoru pohybu plochý povrch středového kolečka chybí tlačítko pro dvojklik tak jak to mají jiné modely A4tech občas přecitlivělé pravé tlačítko
Zdeněk, Třebíč 1 07.12.2013
příjemně se roluje, pro větší ruku rychle zamrzne - nutno "oživit" kliknutím, pro někoho poměrně těžká - v porovnání s jinými
12
 
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací