Bazarové zboží Valentýnské TOPky

Recenze A4tech N-708X V-Track

Zobrazit katalog
A4tech N-708X V-Track - Myš

Recenze A4tech N-708X V-Track

Zajímají Vás názory a recenze na A4tech N-708X V-Track? U nás má zatím hodnocení 4,6 z 5 hvězdiček od 98 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s A4tech N-708X V-Track. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na A4tech N-708X V-Track i vy.
289,-
Skladem > 10 ks

Uživatelské recenze

Alza.cz hodnotí
Jan, Praha 4 - Krč 21.04.2016
Za tu cenu bych řekl, že určitě super myš. Nemůžete čekat nějaké super progaming výkony, což v téhle cenové kategorii asi každý ví. Každopádně na práci atd bohatě stačí. :)
Monkey Lounge s. r. o. 09.09.2015
lahka, dobra velkost a zatial funguje :)
Josef, Kladno 06.07.2015
Poměr cena / výkon Dobře se drží Jedna z cenově dostupných myší od A4Tech v kvalitním provedení a zároveň novější než řada XL Nastavitelné DPI
Petr, Pardubice 27.01.2014
V-track, pevné kolečko, skvělý tvar, přepínání DPI
Tomáš 15.05.2015
Pro lidi,kteří chtějí obyčejnou,vcelku kvalitní a cenově dostupnou myš výborná volba.Jsem spokojen.
Zakaznik 25.06.2016
  Dlhšie trvá nainštalovanie
Čeněk, Praha 10 31.05.2016
dobrá citlivost příjemná na úchop cena trochu hlasité klikání boční tlačítka se hůř mačkají (ale možná jen neumím správně zkroutit prsty :-) )
Zakaznik, Plzeň 3 – Radobyčice 03.05.2016
Cena, kvalita a forma Lesklý povrch
Pavel, Kopřivnice 10.01.2017
Dobrý pojezd, rozlišení. SW (ke stažení na A4 tech) nepodporuje dvojklik! Základní funkcionalita je v háji :-( Navíc má ten ovládací SW problém v aplikacích, třeba Corel Draw, kde se musí vypnout a tím pádem boční tlačítka naprosto k ničemu. Ani jiný SW od A4 na tuto myš nefunguje, protože ji nepozná!! Hlasitá a na stisk těžká tlačítka.
Tomáš, Vinoř 07.02.2022
Velikost Není to RGB kolotoc Dobra citlivost Optika funguje lépe jak u mě předešlé myši za 700 Doprucuju za tu cenu je to fakt bomba i na hrani je vpohode pro nenáročného uživatele Lesklý povrch
123 ...
 
P-DC1-WEB30
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací