Cenové bomby jsou tady! Vyber si z produktů za extrémně nízké ceny a přesvědč se sám!

Hračky? Máme! AlzaCafé

Recenze A4tech X-710BK

Zobrazit katalog
A4tech X-710BK - Herní myš

Recenze A4tech X-710BK

Zajímají Vás názory a recenze na A4tech X-710BK? U nás má zatím hodnocení 4,6 z 5 hvězdiček od 78 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s A4tech X-710BK. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na A4tech X-710BK i vy.
509,-
Na cestě > 5 ks

Uživatelské recenze

Alza.cz hodnotí
Petr, Havlíčkův Brod 19.06.2022
Mám tuhle myš už několikátou a mám jí rád vyhovuje mi tvar i jak funguje a krásně jezdí po podložce.U staré verze byla výhoda tenký kabel ale zase odcházel tady je opletený a vydrží.U poslední mi odešlo levé tlačíko,ale po 1000000 kliků pak kliká samo 2x.Kupuji znova tu samou,za tu cenu je ta myš top.
Cena a výkon Nemusela by vyhovovat menší dlani
Štefan, Příbor 29.05.2022
Spokojen nevhodná pro malou dlaň
Josef, Cheb 13.06.2020
Super Nic
Tomáš, Praha 20.04.2020
tenhle typ x7 používám už +-5 let a nemůžu vynachválit
Milan, Praha 5 - Radotín 19.06.2019
Skvěle sedí do ruky Citlivá Poměrně tichá Odolný kabel Nastavitelné tlačítka Cena Za mě moc dlouhý kabel, uživatel notebooku, ale to je opravdová zbytečnost.
Richard, Týn nad Vltavou 1 23.04.2019
Výborně sedne do ruky, vydrží. Měl jsem jí před 3mi lety a vydržela mi dokud jsem sní nehodil vzteky . Je to kvalitní a není drahá Žádné
Sapper 22.09.2018
Mám už druhou. Perfektní. Jen při intenzivním hraní odchází levé tlačítko -dvoj a více kliky jsou pak běžné. Ale rok a půl až dva vydrží. Koupím ji zase, možná raději dvě nebo tři najednou, aby mě zařízení, na které jsem si zvykl, nějakou chvíli vydrželo.
Nová funguje asi nejlíp ze všech, co jsem kdy měl. Nová dost zapáchá nějakým "čínským" plastem (japonské plasty mě voněj). Po několika letech odejde tlačítko střelby- levé- dvojkliky.
Dominik 21.09.2018
Suprová myš, na nic si nehraje, za málo peněz hodně muziky. Zkoušel jsem různý myši, herní, bezdrátový, drátový, ale tahle za mě zatim nejlepší. Plynulá, jednoduchý přepínaní rychlosti, nepřeskakuje, citlivá na jemnou práci. Fakt dobrá, doporučuju!
 
Tomáš, Frýdek-Místek 03.01.2018
Spokojenost. Padne do ruky, mám už druhou.
Vojtěch, Kolín 2 11.08.2017
pouzivam pres 5 let nema chybu top cena/vykon nejsou
123 ...
 
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací