Nakupování budoucnosti Všude vedro, doma ne

Recenze A4tech X7-200MP

Zobrazit katalog
A4tech X7-200MP - Herní podložka pod myš

Recenze A4tech X7-200MP

Zajímají Vás názory a recenze na A4tech X7-200MP? U nás má zatím hodnocení 4,6 z 5 hvězdiček od 1325 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s A4tech X7-200MP. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na A4tech X7-200MP i vy.
99,-
Skladem > 20 ks
Máte otázku? Vyhledejte si odpověď.
Nenašli jste odpověď na svůj dotaz?
Položit otázku
4,6
Hodnotilo 1325 zákazníků
Napsat recenzi
5 948 ×
4 248 ×
3 85 ×
2 17 ×
1 27 ×
50 000+ zákazníků již zakoupilo
90 % zákazníků doporučuje

Uživatelské recenze

Zakaznik 19.08.2016
Výborne sedí na stole, nešmýka sa Dobré rozmery Kvalitný materiál (nezachytáva sa na ňom prach tak pri predchádzajúcich podložkách) Pri tak nízkej cene a charaktere produktu sú zápory zbytočné - je to podložka pod myš :)
Jakub , Nelahozeves 20.12.2014
Neklouže podložka po stole Celkem příjemná na dotek Výrazně se vám zlepší reflex než kdyby jste hrály na stole a tahaly by jste to přes 20 cm aby jste se trefily :D Myš neklouže na ní, pro mne výborná věc hraji ligu v cs 1.6 a zatím nejlepší a nejlevnější podložka co jsem kdy měl! Rozhodně jen doporučuji! Žádné
Firma, České Budějovice 09.02.2014
Příjemná pod ruku super klouže nic
Firma, Praha 1 02.12.2016
Skladna, super povrch, cena, kvalitni zpracovani Vadi mi potisk, stacilo by jedno male logo v rohu. Bohuzel se podlozka bez brandu nevyrabi :)
Zákazník 30.05.2014
Podložka poměrně přitahuje prach asi jako každá černá věc. Velké plus, je ale za to, že podložka není srolovaná jako u konkurence a nemusí se čekat než se zcela narovná.
 
Ondřej, Praha 10.04.2014
příjemná na dotek drží na stolku (sklo) jak přikovaná velmi jemná textura - myš neskáče prvotřídní pracholap
Jan 07.01.2016
Pokud jste zvyklí na citlivější myši, tak si myslím, že má ideální velikost. Na mém skleněném stole drží perfektně. Žádné, zatím se mi ani nezdá, že by nějak extrémně přitahovala prach jak jsem se dočetl v jiných hodnocení.
Václav, Pardubice 24.09.2013
Výborně přilne ke stolu Nekroutí se Dokonale snímá polohu myši. Nejsou
Martin, Měšice u Prahy 09.09.2013
Úžasná podložka pod myš
Spokojený uživatel 25.03.2018
Totálně NEJLEPŠÍ podložka na všechny střílečky, hry i klasické používání počítače. NECHÁPU jak je možné že spoustu značek chce za svou mnohem menší a horší podložku 250 a tenhle černý kousek ráje se prodává za 80 Kč! ☺️☺️
není tlustá pohodlná je krásně velká myš na ní klouže jako namazaná mýdlem prostě úžasná když ji třeba nějak zničíte nebo něco, prostě dáte 80 Kč a máte novou😂 po roce používání se začínajá u krajů látka mírně odchlipovat, ale odchlíplo se to centimetr a dál už to nešlo☺️
123 ...
 
Zkuste nové Alza Premium Moje Alza Přihlásit Pro organizace Jak nakoupit
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi