Recenze A4tech X7-200MP

Zobrazit katalog
A4tech X7-200MP - Podložka pod myš

Recenze A4tech X7-200MP

Zajímají Vás názory a recenze na A4tech X7-200MP? U nás má zatím hodnocení 4,6 z 5 hvězdiček od 1206 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s A4tech X7-200MP. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na A4tech X7-200MP i vy.
99,-
Skladem > 20 ks
Do košíku Více informací

Uživatelské recenze

Maroš, Prešov 1flag
Hodnoceno 20.05.2024, varianta A4tech X7-200MP
Ověřený nákup
velkost do buducna daco vacse kup hej
0 ×Nahlásit
Karel, Huslenkyflag
Hodnoceno 09.05.2024, varianta A4tech X7-200MP
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Povrch je dobrý, není tlustá, ale je zabalená v malé krabičce, takže srolovaná a po 14dnech se stále nesrovnala a okraje jsou stále zvedlé.
0 ×Nahlásit
HolySoft s.r.o., Praha 1flag
Hodnoceno 08.04.2024, varianta A4tech X7-200MP
Ověřený nákup
Výrobce pravděpodobně změnil balení a výrobu. Předchozí verze byla méně problémová.
Způsob zabalení zboží v ruličce (ještě ze špatné strany) není vůbec vhodný. První den na stole budete mít zohýbaný kus gumy.
Obrázek neodpovídá produktu, pravděpodobně jiná verze.
0 ×Nahlásit
Petr, Frýdek-Místekflag
Hodnoceno 22.02.2024, varianta A4tech X7-200MP
Ověřený nákup
Podložka dorazila nesrolovaná
Kvalitní materiál
0 ×Nahlásit
Antonín Karásek, Lanškrounflag
Hodnoceno 11.02.2024, varianta A4tech X7-200MP
Ověřený nákup
Normální podložka, neklouže na stole.
Přišla stočená do ruličky, bohužel tak, že se zvedají okraje. Už je týden stošená na druhou stranu, pomalu se to spravuje.
0 ×Nahlásit
RAPACOM s.r.o., Brno 28flag
Hodnoceno 11.02.2024, varianta A4tech X7-200MP
Ověřený nákup
Funkční neoprenová podložka, za pěknou cenu.
Nenašel jsem
0 ×Nahlásit
Zbyněk, Prahaflag
Hodnoceno 08.02.2024, varianta A4tech X7-200MP
Ověřený nákup
Poměr cena výkon
Netrha se
0 ×Nahlásit
Jaromír, Sokolečflag
Hodnoceno 08.02.2024, varianta A4tech X7-200MP
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Splnilo mé očekávání
0 ×Nahlásit
Jakub, Chomutov 4flag
Hodnoceno 15.01.2024, varianta A4tech X7-200MP
Ověřený nákup
Má i ochranné šití kolem dokola
0 ×Nahlásit
Bruno, Praha 5 - Velká Chuchleflag
Hodnoceno 10.01.2024, varianta A4tech X7-200MP
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Vše ok, jak má byt
0 ×Nahlásit
1 - 10 z 371
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací