Léto s Alzou MPLA179769

Recenze A4tech X7-300MP

Zobrazit katalog
A4tech X7-300MP - Herní podložka pod myš

Recenze A4tech X7-300MP

Zajímají Vás názory a recenze na A4tech X7-300MP? U nás má zatím hodnocení 4,6 z 5 hvězdiček od 546 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s A4tech X7-300MP. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na A4tech X7-300MP i vy.
Máte otázku? Vyhledejte si odpověď.
Nenašli jste odpověď na svůj dotaz?
Položit otázku
4,6
Hodnotilo 546 zákazníků
5 397 ×
4 107 ×
3 22 ×
2 11 ×
1 9 ×
5 000+ zákazníků již zakoupilo
92 % zákazníků doporučuje

Uživatelské recenze

Roman 18.03.2015
väčší rozmer dobrá cena dodávaná vo zvinutom stave a trvá dlhšie než sa vyrovná a neodstávajú rohy
Štěpán, Brno 35 22.06.2016
levná, prostorná, kvalitní zjevně jí nedělá dobře kafe :(
Jiří, Praha 8 - Libeň 07.01.2019
Podložka pod myš A4tech X7-300MP pro herní myš.Základním materiálem podložky je přírodní gumová pěna. Tato podložka má vysoce kvalitní povrchovou textilní úpravu, která zajišťuje přesné vedení myši za všech okolností. Nabízí komfort a ovladatelnost zároveň. Je vhodná pro všechny typy myší. Aby po stole neklouzala, je spodní část pogumovaná. Materiál povrchu textilní látka.Podložka má rozměry 437 x 350 mm při síle 3 mm.Velikost podložky:Velká
Kvalitní povrchová textilní úprava Pogumovaná spodní část Velikost podložky:Velká Nízká cena Dlouho trvá než se narovná, dodává se v ruličce
Lenka 28.08.2013
kupovaná ke CONNECT IT battle mouse CI-78 a myš po ní jezdí jedna báseň velká- používám jí i jako podložku pod notebook :-DD
Firma, Březová-Oleško 27.09.2016
ROZMĚRY / CENA VELMI KVALITNÍ ŽÁDNÉ
Šimon, Praha 9 - Horní Počernice 30.08.2016
klasická podložka dobře po ní klouže myš velikost cena
Lukáš, Praha 10 14.08.2016
velikost smrdí jak mrtvá ryba a jelikoz byla zarolovana v uzke rulicce neni ted placata ale okraje ji vstavaji nahoru a ani po 14 dnech neklesli ani o centimetr..
Jakub, Odolena Voda 03.08.2016
skvělá podložka, nemám co vytknout
Dominik, Praha 4 - Michle 08.11.2015
Velikost Značka Plní svůj účel
Zakaznik, Příbram 30.10.2015
Je veliká, krásný povrch.
123 ...
 
Zkuste nové Alza Premium Moje Alza Přihlásit Pro organizace Jak nakoupit
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi