Bazarové zboží Alzákovy Fitness TOPky

Recenze AKASA AK-HDA-09

Zobrazit katalog
AKASA AK-HDA-09 - Přední panel

Recenze AKASA AK-HDA-09

Zajímají Vás názory a recenze na AKASA AK-HDA-09? U nás má zatím hodnocení 4,8 z 5 hvězdiček od 65 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s AKASA AK-HDA-09. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na AKASA AK-HDA-09 i vy.

Uživatelské recenze

Alza.cz hodnotí
Eduard, Dolní Břežany 06.11.2014
Připojovací kabel je dostatečně dlouhý, bezpečně stačí ne pouze k přední hraně motherboardu, ale až k USBš headeru na přídavně kartě v PCIE slotu. Šroubky na montáž rámečku do PC i disku na rámeček přiloženy. Světlé nebo alespoň stříbrné provedení jsem na alza.cz nenašel.
Firma, Kosmonosy 05.08.2020
Funguje OK Jednoduchá instalace do PC
Ondřej, Praha 15 - Horní Měcholupy 09.03.2020
bytelné provedení
Jakub, Jablonec and Nisou 08.02.2020
cena, dělá co má
Ondřej, Želeč 03.09.2019
Super Funguje
Jiří, Zaječí 05.03.2019
Funkční
Jan, Letkov 12.02.2019
Jednoduchá instalace Rychlé usb
Martin, Brno 34 03.02.2019
Naprosto bezproblémový. Napálil jsem se u jiného prodejce s panelem Chieftec, který většinu času fungoval jen v USB 2.0 režimu a 3.0 šlo jen na jednom portu a ještě jen někdy, protože byly porty příšerně volné, ale s tímhle naprosto žádný problém, zařízení se v portu ani nehne, rychlost bezproblémová.
Miroslav, Milovice - Boží Dar 12.01.2019
Pro starší skříně ideální volba pro vyvedení USB3 na přední stranu, bohužel vyvedení USB3 kabelu ze zadní strany skříně nebylo přijatelné pro externí HDD, který měl rychlosti přenosu jak pro USB2, takže toto řešení je ideální
Petr, Liberec 15 08.12.2017
Dela to co ma. 2,5" disk pasuje, USB porty funguji Nepouzivejte dodane podlozky pod disk, hur se pak chladi
123
 
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací