Nakupování budoucnosti Projektory Vankyo

Recenze AlzaCafé, zrnková, 4x250g

Zobrazit katalog
AlzaCafé, zrnková, 4x250g - Káva

Recenze AlzaCafé, zrnková, 4x250g

Zajímají Vás názory a recenze na AlzaCafé, zrnková, 4x250g? U nás má zatím hodnocení 4,7 z 5 hvězdiček od 959 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s AlzaCafé, zrnková, 4x250g. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na AlzaCafé, zrnková, 4x250g i vy.
349,-
Skladem > 10 ks
Máte otázku? Vyhledejte si odpověď.
Nenašli jste odpověď na svůj dotaz?
Položit otázku
4,7
Hodnotilo 959 zákazníků
Napsat recenzi
5 762 ×
4 129 ×
3 33 ×
2 13 ×
1 22 ×
92 % zákazníků doporučuje

Uživatelské recenze

Šimon, Praha 6 - Břevnov 21.12.2017
My new favourite affordable coffee! Does the job for my morning espresso and moka pot coffee for the tram ride to work ;) Thanks Alza. You've roasted the competition in this price range!
 
Petr, Olomouc 27.11.2017
Musim tuhle kavu pochválit :), prekvapila me kvalita této kavy, kterou jsem koupil jen ze zvedavosti a moje osobní srovnani napr s kavou Lavazza v cene cca 500kc/kg je AlzaCafe o poznani vonavejsi a chutnejsi ..doporucuji vyzkoušet :) Ocenuji baleni 4x 250g kdy nemusíte rozdelavat cely balik 1kg kavy ale vždy do espressa vysypete jen jeden balicek.
 
Aleš, Bašť 10.10.2017
Vynikající káva. Za tu akční cenu 299 Kč bych ji kupoval každý týden. Doufám, že ji zase zlevníte.
Výborná chuť Špičková cena 299 Kč Dokonalá vůně Nic moc obal
René, Velemín 16.01.2020
Říkal jsem si, že Alza si potiskne kafe a prodá bůh ví co, až do doby než jsem jejich kávu ochutnal. Do této doby jsem vyzkoušel mnoho značek, ale toto je pro mě nyní TOP. Vynikající nekyselá a jemná chuť kávy ze Střední ameriky, pro mě luxusní záležitost. Jinou kupovat už nepotřebuji.
Výborná chuť. Příjemná cena. Skvěle voní. Vynikající na espresso i latte. Je jí málo v balení. :-) Potřeboval bych tak 10kg pytel.
Petr 19.02.2018
V této cenové relaci bezkonkurenční káva. Krásně voní a chuť je též skvělá. Navíc v balení 4x 250g.
Krásná vůně Na danou cenu výborná chuť Balení 4x250g
Zakaznik, Praha 5 - Malá Strana 14.02.2021
Cena Velke baleni Na kazdodenni popijeni
Firma, Plzeň 28.11.2020
bezkonkurenčně nejlevnější kafe vs cena
Tomáš, Olomouc 28.06.2020
Nedokážu pít dlouhodobě jeden druh kávy, takže hodně střídám druhy a pražírny, ale tuhle kávu z Alzy beru tak dvakrát/třikrát do roka po kilovce, a musím napsat že i když mám oblíbenější kávy, tak tahle boduje naprosto bezkonkurenčním poměrem kvalita/cena. Lepší volba než dvakrát dražší značkové (ale "mrtvé") kávy ze supermarketu, které po zalití ani nevzkypí (nejspolehlivější indikátor čerstvosti)
Cena Dobrá chuť Čerstvost Pouze jedna směs. Bral bych i jiné směsi (Afrika,Indie), nebo kolekce pouze z jedné lokality. Prostě ať je s čím experimentovat.
Jan, Kutná Hora 19.05.2020
Dobré kafe za rozumné peníze Potom co Zlatá Lavazza začla být kyselá tak kupuji jen Alza Cafe
Zakaznik, Plzeň Východní Předměstí 05.05.2020
zatím nejlepší kafe co jsme vyzkoušeli a že těch značek bylo....
123 ...
 
Zkuste nové Alza Premium Moje Alza Přihlásit Pro organizace Jak nakoupit
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi