6 tipů, jak ušetřit 6 tipů, jak ušetřit

Recenze APC Back-UPS CS 650I

Zobrazit katalog
APC Back-UPS CS 650I - Záložní zdroj

Recenze APC Back-UPS CS 650I

Zajímají Vás názory a recenze na APC Back-UPS CS 650I? U nás má zatím hodnocení 4,4 z 5 hvězdiček od 32 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s APC Back-UPS CS 650I. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na APC Back-UPS CS 650I i vy.
3 939,- 3 869,-
Skladem 4 ks

Uživatelské recenze

Alza.cz hodnotí
Karel, Praha 7 02.04.2013
Rychlá UPSka, instalace bezproblémová. Synology NAS ji najde na první dobrou. Celkem tichá, jen mírně chrčí.
Firma, Praha 6 - Dejvice 25.11.2013
funguje s Centos 5
Tomáš, Praha 7 13.04.2013
Záložní zdroj jsem kupoval 18.5.2005 a před týdnem neustálého používání a nespočetných výpadků el. energie v bytě se rozsvítila prvně indikace výměny akumulátoru. Tudíž tento kvalitní výrobek velmi vřele doporučuji!
výdrž akumulátoru rychlost odezvy na výpadek el. energie tichý kvalitní software s diagnostikou
Jan, Praha 9 25.05.2020
dobrá výdrž decentní vzhled leze z ní vždy 230 V / 50 Hz, dokáže dorovnat v rámci výkyvů sítě +/- desítky voltů, ale... (viz zápory) Za běžného provozu šumí a chrčí. Nepříjemný, pronikavý, širokospektrální šum, který jsem ve výsledku slyšel skoro po celém bytě. Je to zřejmě daň za to, že v ní asi neustále jede nějaký regulátor a vyrovnává napětí. Při nabíjení akumulátoru je vše OK, tedy umí fungovat i potichu, ale po cca 1 dni provozu začne "škvrkat". U zařízení určeného mj. pro domácnosti to je pro mě nepřijatelné. Dal jsem tomu šanci několik dní, ale nepřestalo to (jak jsem se dočetl v některých recenzích). Musel jsem jí vrátit a místo ní jsem již asi po páté resuscitoval 26 let starou Smart UPS 600.
Firma, Praha 8 29.07.2019
Kvalita Možnost jednoduché výměný baterie
Milan, Neratovice 09.06.2012
Rychlost!
Zákazník, Suchdol nad Lužnici 13.07.2022
už produkt APC v budoucnu nezakoupím
Cena občas hlučná žádná výdrž o proti předchůdci, APC 500 při zátěži 44 W výdrž pouze 1 hodinua předchůdce to dává na 4 hodiny plastové provedení
 
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací