Léto s Alzou Xiaomi Mi Electric Scooter 3

Recenze APC Back-UPS ES 400

Zobrazit katalog
APC Back-UPS ES 400 - Záložní zdroj

Recenze APC Back-UPS ES 400

Zajímají Vás názory a recenze na APC Back-UPS ES 400? U nás má zatím hodnocení 4,6 z 5 hvězdiček od 896 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s APC Back-UPS ES 400. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na APC Back-UPS ES 400 i vy.
2 599,-
Skladem > 5 ks
Máte otázku? Vyhledejte si odpověď.
Nenašli jste odpověď na svůj dotaz?
Položit otázku
4,6
Hodnotilo 896 zákazníků
Napsat recenzi
5 582 ×
4 247 ×
3 50 ×
2 12 ×
1 5 ×
2 000+ zákazníků již zakoupilo
92 % zákazníků doporučuje

Uživatelské recenze

Martin, Praha 1 27.12.2012
Máme tuto vychytávku v kanceláři, každý pod svým stolem, už bez mála 2 roky a kdybych si o tu těžkou mršku občas neukopnul palec, tak o ní ani nevím. Jen si tiše svítí zeleně a za tu dobu mi už 3x zachránila nervy a následně ve vzteku rozbitou klávesnici ze ztráty neuložené práce. Pokaždé má člověk móře času si práci uložit a ještě v klidu vše povypínat (pro jistotu). Vřele doporučuji z praktického hlediska a i pro ten dobrý pocit, že váš mazlík dostává kvalitní a stabilní šťávu.
cena / výkonjednoduchost při nepozornosti uráží neobuté palce u nohou
Jan, Králův Dvůr 27.09.2012
SpolehlivostBaterie vydrží funkční několik let (první takovouto UPSku jssem koupil asi před 5 lety a teprve nyní jsem měnil baterii a to ještě pouze preventivně) V tomto modelu je menší baterie !! i když to na pohled zvenku vypadá stejně. Jde ale baterii nahradit za větší (9Ah) aby se zvýšila výdrž, po drobné úpravě bateriového prostoru
Jakub, Nehvizdy 05.09.2012
Zakoupena před cca 5-ti lety. 4 roky naprostá spokojenost, výpadky u nás jsou celkem časté, při bouřkách a velkém větru. Avšak teď se objevil problém, který popisuje již jeden zákazník. Když dojde k výpadku, tak UPS funguje bezproblémů. Při obnovení proudu se přepne a dobíjí. Jestliže, ale z UPS není žádný odběr ( fyzicky vypínačem vyplý zdroj na PC ) tak po zapnutí se ozve řev pískání atd. a to trvá do doby než opět PC vypínačem na zdroji vypnu. Přitom vyletí jistič 10A, kterým je odjištěný samotný zásuvkový okruh. ( je jedno jestli je to zdroj v pc, nebo adaptér pro swich ...) Začíná i zlobit samotná komunikace s PC. Z počátku byl na záložní zdroj napojen PC, monitor, router a switch. Teď už jenom pc - už UPS moc nevěřím.
možnost upevnění na zeď výkon normální zásuvky podpora pro LINUX po delším čase používání méně spolehlivá
Firma, Ostrava - Přívoz 12.12.2012
Parádní cena. Rychlá dostupnost. Ideální pro běžnou domácnost. Cena originální náhradní - nové baterie je vyšší než cena nové UPS.
Firma, Liberec 15 17.12.2012
jak bude vypadat nabíjecí zdroj po roce nejde posoudit zatín nejsou problémy
Firma, Ostrava - Moravská Ostrava 15.02.2014
Mám ji teprve krátce. Mám PC s 600W zdrojem a 27" monitor. Ovladače se nainstalovaly samy. Přiložený software se mi nainstalovat nepodařilo, během instalace nejde kliknout na tlačítko Next, zkoušel jsem stáhnut instalačku z webu a totéž. Nechápu. Nicméně výpadek napájení utáhla a Windows ukazuje 12 minut. Přímo ve Windows lze nastavit, přechod do režimu nižší spotřeby a vypnutí nebo uspání po několika minutách provozu na baterii, takže ten PowerChute není vůbec potřeba. Velká plus a zároveň největší mínus je funkce Master-Slave. UPS má jednu master a 4 slave zásuvky, které se zapnou jen pokud je zapnutý master spotřebič, můžete tak automaticky třeba vypnout bedničky, tiskárnu, či monitor pokud se vypne počítač. A zde je kámen úrazu, tyto slave zásuvky nejsou zálohované, takže se vypnou okamžitě při výpadku a tedy jsou nepoužitelné pro monitor, protože ten většinou potřebujete pro ukončení práce. Alespoň jedna ze zálohovaných zásuvek měla být také slave.
není potřeba instalovat ovladače (Win 7) výkon master/slave funkce možnost pověsit na zeď (vodorovně i svisle) master/slave funkce není dostupná pro zálohované zásuvky
Zákazník 12.10.2012
Pro zalohovani HTPC s vlastnim kvalitnim zdrojem a zalohovani ostatnich zarizeni, jimz nevadi chvilkovy pokles proudu je to levna a dobra volba. Pokud do teto UPS planujete pripojit hodiny, aby se nerozladily pri vypadku proudu, ADSL router pro nepretrzity provoz internetu, multimedialni centrum a jina zarizeni pro 100% podrzeni v chodu v pripade prehravani noveho firmwaru, je tento zalozni zdroj zcela nevyhovujici.
Levna UPSka Velice pomaly nabeh po vypadku proudu, pro nepretrzity chod citlivych zarizeni, jako jsou ADSL routery, hodiny a podobne je zcela nevhodny. ADSL router se na malou chvili vypne a to uz staci na restart routeru a nekolikaminutove znovuvyhledavani signalu, takze internet stejne vypadne.
Zákazník, Dolany n/Vlt, Debrno 08.04.2013
Vhodny pro mensi zarizeni. Pouzivam jej na zalohovani routeru a ochranu herni konzole Vsechny zasuvky jsou natoceny jednim smerem, pokud pripojujete trafo v zastrcce (router apod), tak do vedlejsi zasuvky nic nevejde.
Kristián, Ostrava - Petřkovice 16.05.2012
cena8 zásuvek se zdá moc, ale často se stává, že trafo zastíní dvě okolní, takže se hodí!malá spotřeba oproti jiným (jen cca 3W) při běhu na prázdno
Zákazník 01.01.2012
Za akčních 999 Kč slušná UPS k domácí elektronice (TV, přehrávač) nebo síťovým prvkům. Neočekávejte plnohodnotnou UPS - dostanete, za co zaplatíte. K počítači jsou vhodnější UPS umožňující bezpečné automatické vypnutí v případě výpadku a technologii Master/Slave - vhodné např. k automatickému vypnutí reproduktorů, monitoru a tiskárny současně s vypnutím počítače. APC Back-UPS ES 550 je vhodná levná volba pro PC s offline zapojením a APC Power Saving Back-UPS Pro 900 dražší varianta s line interactive technologií.
Akční cena Normální zásuvky Ochrana sítě/telefonní linky Nekomunikuje s počítačem Nemá technologii Master/Slave
123 ...
 
Zkuste nové Alza Premium Moje Alza Přihlásit Pro organizace Jak nakoupit
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi