Recenze APC Power Saving Back-UPS Pro 1500 eurozásuvky

Zobrazit katalog
APC Power Saving Back-UPS Pro 1500 eurozásuvky - Záložní zdroj

Recenze APC Power Saving Back-UPS Pro 1500 eurozásuvky

Zajímají Vás názory a recenze na APC Power Saving Back-UPS Pro 1500 eurozásuvky? U nás má zatím hodnocení 4,4 z 5 hvězdiček od 18 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s APC Power Saving Back-UPS Pro 1500 eurozásuvky. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na APC Power Saving Back-UPS Pro 1500 eurozásuvky i vy.
11 790,-
Skladem 5 ks
Do košíku Více informací

Uživatelské recenze

Firmaflag
Hodnoceno 06.04.2024, varianta APC Power Saving Back-UPS Pro 1500 eurozásuvky
Ověřený nákup
Malý a výkony.
Po 10-15 výpadcích se objeví chyba F02 a nedá se s tím nic dělat. Musí to do opravy a nevztahuje se na to záruka říkali v servisu. Oprava stojí skoro půlku nového stroje.
0 ×Nahlásit
Jana, Most pri Bratislaveflag
Hodnoceno 16.12.2022, varianta APC Power Saving Back-UPS Pro 1500 eurozásuvky
Ověřený nákup
Kvalita
žiadne
0 ×Nahlásit
Zbyněk, Praha 1flag
Hodnoceno 15.08.2022, varianta APC Power Saving Back-UPS Pro 1500 eurozásuvky
Ověřený nákup
Zařízení neunese víc výpadků el. energie. Dosavadní zkušenost je cca 5-10 výpadků. (Objeví se chyba F2 a je nutné zařízení buď reklamovat a výrobce dodá jiné (obvykle již repasované) nebo nechat opravit (když není v záruce) za cca 3.000,- Kč.
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 29.06.2022, varianta APC Power Saving Back-UPS Pro 1500 eurozásuvky
Ověřený nákup
Tichá (mal som starší model APC 1400,ktorý neustále pípal vydával zvuky a nepríjemne bzučal)
Displej ukazuje všetko potrebné (mal som starší model bez a nevedel som v podstate nič musel som ho mať neustále pripojený k powerchute programu k PC)
V balení bolo všetko potrebné (na rozdiel od tých starších APC modelov kde som si ešte aj kábel k PC musel dokupovať zvlásť)
V programe sa dá sledovať a nastaviť všetko ostatné (na rozdiel od zdrojov iných značiek kde len ťažko nastavíte režimy alebo to,že sa PC bezpečne vypne ak je v záložnom zdroji málo energie)
Praktický a zároveň aj vyzerá dobre (na rozdiel od tých starých modelov alebo aj súčasných značiek a robustných skriniek ,ktoré majú mnoho krát aj menšie baterky ale sú aj tak raz alebo aj dva krát také veľké)
Všetko je na zdroji označené (aké zásuvky sú na back up a aké sú "len" prepäťové)
Hodnoty udané výrobcom sedia rovnako ako aj čas zostávajúci pri výpadku elektriky (ťahá len zdroj skúšal som to testom)
Jediné čo je nepríjemné,že zdroj pár dní zapácha (ale to sa stalo aj pri tom staršom zdroji a ako tak sledujem diskusie je to problém asi všetkých záložných zdrojov)
0 ×Nahlásit
Petr, Praha 6flag
Hodnoceno 15.05.2019, varianta APC Power Saving Back-UPS Pro 1500 eurozásuvky
Ověřený nákup
eurozásuvky
jen 1500
0 ×Nahlásit
Jaroslav, Domažliceflag
Hodnoceno 23.10.2016, varianta APC Power Saving Back-UPS Pro 1500 eurozásuvky
Ověřený nákup
Parádní přístroj, konečně ochráněná elektronika po kabelu, i pro internet. Ukazatel napětí v síti a naprosto bezhlučný chod. Napojte si na to cokoliv, co potřebujete po výpadku proudu opětovně štelovat a ladit. Teď už nemusíte :-)
0 ×Nahlásit
URDIAMANT SLOVAKIA, s.r.o.flag
Hodnoceno 10.09.2015, varianta APC Power Saving Back-UPS Pro 1500 eurozásuvky
Ověřený nákup
Zobral som dva kusy. Zatiaľ len pozitiva...info panel informuje o vsetkom podstatnom. Bežné PC plus monitor 22pal. vydrz na bateriu cca 70min. Doporučujem.
0 ×Nahlásit
Imrichflag
Hodnoceno 24.07.2015, varianta APC Power Saving Back-UPS Pro 1500 eurozásuvky
Ověřený nákup
S tovarom som úplne spokojný. Odporúčam.
Žiadne.
0 ×Nahlásit
Vladimír, Bajerovflag
Hodnoceno 04.06.2013, varianta APC Power Saving Back-UPS Pro 1500 eurozásuvky
Ověřený nákup
jednoduché zapojenie a nastavenie
výborné ovládanie zapínania/vypínania ďalších zariadení podľa hlavnej zásuvky
nedajú sa úplne vypnúť indikačné diódy, ale nie sú príliš rušivé
0 ×Nahlásit
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací