MS hokej Pampers

Recenze APC Power Saving Back-UPS Pro 900 eurozásuvky

Zobrazit katalog
APC Power Saving Back-UPS Pro 900 eurozásuvky - Záložní zdroj

Recenze APC Power Saving Back-UPS Pro 900 eurozásuvky

Zajímají Vás názory a recenze na APC Power Saving Back-UPS Pro 900 eurozásuvky? U nás má zatím hodnocení 4,7 z 5 hvězdiček od 52 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s APC Power Saving Back-UPS Pro 900 eurozásuvky. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na APC Power Saving Back-UPS Pro 900 eurozásuvky i vy.
6 999,-
Skladem 4 ks
Do košíku Více informací

Uživatelské recenze

Pavel, Berounflag
Hodnoceno 19.05.2024, varianta APC Power Saving Back-UPS Pro 900 eurozásuvky
Ověřený nákup
Za posledních 20 let je to již 6. UPSka od APC, 4 předchozí odešly na věčnost, i když RS-800 až zhruba po 13 letech. 2x ES-550 Cyberfort každý po 4 letech a Pro 550 po 6 letech. Jedině Pro 1200 odešla po roce, tak jsem v záruce dostal repasovanou, která jede dodnes (10 let). U nás sice pracují velmi často (poklesy napětí jsou na denním pořádku), ale s ohledem na minimální poruchovost jiné elektroniky jsou UPS skutečnou výjimkou.
APC je patrně pořád ta nejlepší značka
Během prá měsíců asi uvidíme, nakolik je tento model kvalitní.
0 ×Nahlásit
Oliver, Svárovflag
Hodnoceno 08.02.2024, varianta APC Power Saving Back-UPS Pro 900 eurozásuvky
Ověřený nákup
funkčně super
strašně smrdí a drnčí, když se dobíjí. ale fakt nepříjemně.
0 ×Nahlásit
Jiří, Bílovice nad Svitavouflag
Hodnoceno 01.02.2024, varianta APC Power Saving Back-UPS Pro 900 eurozásuvky
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Vhodné pro počítače s nízkým odběrem včetně připojených periferií, vydrží asi 3h
Svítící tlačítka nelze zhasnout, překročil jsem je černou elektro páskou
0 ×Nahlásit
Miroslav, Litoměřiceflag
Hodnoceno 08.08.2023, varianta APC Power Saving Back-UPS Pro 900 eurozásuvky
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Spolehlivost
Spolehlivost
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 05.06.2023, varianta APC Power Saving Back-UPS Pro 900 eurozásuvky
Ověřený nákup
mam ju cca mesiac, funguje ako ma, monitoring cez NUT funguje, na nizkom loade potiahne aj hodku, prepina na battery bez problemov
pomer cena:vykon
trafo a solidna elektronika (nazor podla pozerania teardownow)
mam z nej pocit ze vydrzi dlhsie ako <100 eurove alternativy
vaha
drahsie origo baterky upc
0 ×Nahlásit
Josef, Pardubice Vflag
Hodnoceno 02.01.2023, varianta APC Power Saving Back-UPS Pro 900 eurozásuvky
Ověřený nákup
Produkt jsem vrátil, protože se u něj projevoval coil whining a i přes to, že byl plně nabitý, docházelo v 5s intervalech k rušivých zvukům (jako kdyby se zesílil coil whining vlivem sepnutí "něčeho" uvnitř). Rozhodně to není něco, co bych chtěl mít ve své blízkosti, protože v tiché místnosti je to velice nepříjemné. Dávám 3* jako benefit of doubt, že se jednalo o vadný kus a ne o obecnou chybu tohoto produktu. Jinak je totiž provedení celkem kvalitní.
Slušná cena
Přehledný displej a ovládání
Velké množství zásuvek
Nemá čistý sinusový výstup
Coil whining
Periodicky se opakující (cca v 5s intervalech) rušivé zvuky
0 ×Nahlásit
Pavel, Mnichoviceflag
Hodnoceno 26.04.2021, varianta APC Power Saving Back-UPS Pro 900 eurozásuvky
Ověřený nákup
bezproblémová spolupráce s NASem QNAP - NAS si vyčte všechny potřebné informace
doba zálohy NASu se 3 HDD, 16 port GB switche, AP Mikrotic, 3x Raspi 3, routeru Turris Omnia + SSD disku, externího HDD v dokovací stanici a malého PC bez monitoru (i7, 16GB Ram, 1x SSD) je 50 minut
zdroj se po vybití baterie opět sám zapne (po obnovení napájení)
snadno uživatelsky vyměnitelný akumulátor
0 ×Nahlásit
Miroslav, Horný barflag
Hodnoceno 23.06.2020, varianta APC Power Saving Back-UPS Pro 900 eurozásuvky
Ověřený nákup
Malé rozmery
Tichý chod
Podpora Synology NAS
Žiadne
0 ×Nahlásit
Pavol, Čáslavflag
Hodnoceno 03.06.2017, varianta APC Power Saving Back-UPS Pro 900 eurozásuvky
Ověřený nákup
Funguje perfektně, dizajn skvělý, eurozásuvky výhoda.
Žádný návod v češtině.
Nemá něco jako software na cyklus baterie, kvůli výdrži baterky. Prostě občas ho trochu vybijte ,ale ne na doraz kvůli prodloužené životnosti baterky.
Baterie takm zpočátku nesedla jak měla. Nic nedělejte násilím a ono si to nakonec sedne. Já musel pohnout z vnitřním konektorem pro baterku a nakonec to tam zaskočilo.
0 ×Nahlásit
Roman, Praha 5flag
Hodnoceno 11.04.2017, varianta APC Power Saving Back-UPS Pro 900 eurozásuvky
Ověřený nákup
spolehlivá UPS
přehledná obsluha (spousta šikovných informací k dispozici)
mám v provozu několik kusů déle než 5 let
vypadá elegantně
0 ×Nahlásit
1 - 10 z 20
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací