Recenze Apple MagSafe Power Adapter 85W pro MacBook Pro

Zobrazit katalog
Apple MagSafe Power Adapter 85W pro MacBook Pro - Napájecí adaptér

Recenze Apple MagSafe Power Adapter 85W pro MacBook Pro

Zajímají Vás názory a recenze na Apple MagSafe Power Adapter 85W pro MacBook Pro? U nás má zatím hodnocení 4,9 z 5 hvězdiček od 37 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Apple MagSafe Power Adapter 85W pro MacBook Pro. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Apple MagSafe Power Adapter 85W pro MacBook Pro i vy.
1 699,-
Skladem > 5 ks
Do košíku Více informací

Uživatelské recenze

Tereza, Praha 6 - Řepyflag
Hodnoceno 30.04.2020, varianta Apple MagSafe Power Adapter 85W pro MacBook Pro
Ověřený nákup
Rozměry
0 ×Nahlásit
Jaromír, Praha 3flag
Hodnoceno 22.05.2019, varianta Apple MagSafe Power Adapter 85W pro MacBook Pro
Ověřený nákup
magnet ;)
prostě funguje
cena, ale bývalo to horší..
0 ×Nahlásit
Denisa, Praha 6flag
Hodnoceno 05.03.2016, varianta Apple MagSafe Power Adapter 85W pro MacBook Pro
Ověřený nákup
Vše je v naprostém pořádku
U všechn kabelů nejen od applu bych ocenila větší odolnost. Nebo jiné možné řešení
0 ×Nahlásit
Martin, Vestecflag
Hodnoceno 07.09.2015, varianta Apple MagSafe Power Adapter 85W pro MacBook Pro
Ověřený nákup
Originál
Zpracování
Cena
0 ×Nahlásit
Jakub, Praha 4 - Krčflag
Hodnoceno 28.07.2015, varianta Apple MagSafe Power Adapter 85W pro MacBook Pro
Ověřený nákup
malý, skladný a přesto výkonný
kvůli velikosti se dost zahřívá, ale to není většinou problém
musí se opatrně zacházet s tenkým kabele m do počítače, rád se u cihličky trhá a to byl důvod koupi nového adaptéru
0 ×Nahlásit
Michael, Týn nad Vltavouflag
Hodnoceno 19.01.2014, varianta Apple MagSafe Power Adapter 85W pro MacBook Pro
Ověřený nákup
Skvělý, kvalitní
Nic
0 ×Nahlásit
Pirates Press Europe sro, Berounflag
Hodnoceno 06.08.2013, varianta Apple MagSafe Power Adapter 85W pro MacBook Pro
Ověřený nákup
cena
0 ×Nahlásit
Tomáš, Praha 8 - Kobylisyflag
Hodnoceno 17.04.2013, varianta Apple MagSafe Power Adapter 85W pro MacBook Pro
Ověřený nákup
Velmi male a lehke
Po roce se rozpada kabel
0 ×Nahlásit
Jan, Praha 5flag
Hodnoceno 18.03.2013, varianta Apple MagSafe Power Adapter 85W pro MacBook Pro
Ověřený nákup
Zatím drží. (Cca 2-3 roky)
Koncovka ve tvaru L je rozhodně lepší než T, která se teď zase začíná objevovat.
S redukcí lze bez problémů použít na slabší stroje (Macbook air) a díky L koncovce je to i lepší než původní magsafe.
Působí na první pohled trochu fórově. Každopádně pokud ho budete přenášet rozpojený se smotaným slabším kabelem na připravené packy tak, aby nebyla vyvíjena "kroutivá námaha" na výstup kabelu ze zdroje, vydrží dlouho.
0 ×Nahlásit
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací