Recenze BANQUET Zásobník skleněný s ventilem SUNRISE 3 l

Zobrazit katalog
BANQUET Zásobník skleněný s ventilem SUNRISE 3 l - Nápojový automat

Recenze BANQUET Zásobník skleněný s ventilem SUNRISE 3 l

Zajímají Vás názory a recenze na BANQUET Zásobník skleněný s ventilem SUNRISE 3 l? U nás má zatím hodnocení 2,8 z 5 hvězdiček od 5 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s BANQUET Zásobník skleněný s ventilem SUNRISE 3 l. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na BANQUET Zásobník skleněný s ventilem SUNRISE 3 l i vy.

Uživatelské recenze

Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 22.05.2024, varianta BANQUET Zásobník skleněný s ventilem SUNRISE 3 l
Ověřený nákup
Kvalita
0 ×Nahlásit
Jiří, Prahaflag
Hodnoceno 04.08.2022, varianta BANQUET Zásobník skleněný s ventilem SUNRISE 3 l
Ověřený nákup
Po pár dnech užívání zásobníku na vodu musím říct, že to nemají moc dobře vymyšlené... Část s ventilem je špatně udělaná - těsnění netěsní (A hlavně tam vubec nedrží!je větší než část kde má být), závitu je málo (Takže se to nedá tak utáhnout),ventil vypadá že se každou chvilku urve... Pokud se vám to po chvilce podaří udělat tak, aby voda netekla všude kolem,narazíte na další problém: Část nádrže se NEDÁ vypustit, protože je ventil moc nahoře, takže se to musí celé naklonit, jinak vám v nádrži zustane tak 300-400ml vody, že vám voda ze zásobníku teče hodinu je věc další... Jelikož se vracení produktu časově nevyplatí, tak si ho nechám, ale za mě NEDOPORUČUJI.
Cena
Na 3L vody
Sklo
Netěsní
Ventil je hodně na volno
Voda teče z ventilu hodně dlouho
Část vody zustava pod ventilem a nejde vypustit bez náklonu
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 27.07.2022, varianta BANQUET Zásobník skleněný s ventilem SUNRISE 3 l
Ověřený nákup
Nápad
Provedení
0 ×Nahlásit
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací